ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μποζίκας: «Αργήσαμε να αντιδράσουμε, κοιτάζουμε τα λάθη μας και συνεχίζουμε»

Μποζίκας: «Αργήσαμε να αντιδράσουμε, κοιτάζουμε τα λάθη μας και συνεχίζουμε»

Ο Ολυμπιακός χάνει έδαφος στην κατάταξη. Γνώρισε δεύτερη σερί ήττα στην EuroLeague (86-90). Mετά τη Βιλερμπάν ηττήθηκε και από τον Ερυθρό Αστέρα, πληρώνοντας κατά κύριο λόγο την κακή του άμυνα.

Ο Γιώργος Μποζίκας αναφέρθηκε στους «Playmakers», για την ήττα του Ολυμπιακού από τον Ερυθρό Αστέρα και την άμυνα των «ερυθρόλευκων».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα: «Διαβάζοντας την στατιστική έχουμε νούμερα που δύσκολα φτάνει μία ομάδα στο παιχνίδι. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι σε καλή κατάσταση, μας δημιούργησε πολλά προβλήματα και πάσαρε καλά.

Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι το μόνο παράπονο που έχουμε είναι ότι θα μπορούσαμε να μειώσουμε νωρίτερα τη διαφορά. Αργήσαμε να αντιδράσουμε και να βάλουμε και τον κόσμο μας στο παιχνίδι. Προχωράμε κοιτάζουμε τα λάθη μας και συνεχίζουμε».

Για την άμυνα: «Το παιχνίδι έπρεπε να πάει στις πολλές επαφές, αυτή είναι η άμυνα μας. Αμυντικά ο Ολυμπιακός είναι συμπαγής. Δεν μπορέσαμε να προφυλάξουμε την έδρα μας. Τίποτα δεν είναι δεδομένο στην Euroleague, είδατε σήμερα ότι η Φενέρμπαχτσε έχασε».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ