ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι «νέοι» πρέπει να αποδώσουν περισσότερο

Οι «νέοι» πρέπει να αποδώσουν περισσότερο

Η φετινή χρονιά με τόσα απαιτητικά παιχνίδια δεν μπορεί να τελειώσει με ροτέισον 6-7 παικτών. Ο Ολυμπιακός πρέπει να πάρει περισσότερα πράγματα από τους παίκτες που έρχονται από τον πάγκο, αλλά κυρίως από τους «καινούργιους» και να καταφέρει να τους βάλει περισσότερο στην «εξίσωση».

Είναι σαφές ότι αν και καλοί παίκτες, το γεγονός ότι οι Μπολομπόι, Κάνααν, Πίτερς, Μπλακ και λοιποί, δεν έχουν «μπει» απολύτως στο πνεύμα του Θρύλου. Και όπως έχουμε τονίσει ξανά, αυτό οφείλεται και στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός ήταν μια έτοιμη ομάδα, η οποία δούλευε και δουλεύει με συγκεκριμένο τρόπο, στο παρκέ. Από την άλλη, είναι οι παίκτες οι οποίοι αποκτήθηκαν και έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και αποκτήθηκαν ακριβώς επειδή μπορούν να συνεισφέρουν στον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού. Ο οποίος είναι συγκεκριμένος και σταθερός.

Δεν είναι δυνατόν λοιπόν η ομάδα δεν μπορεί να βγάλει σεζόν βασιζόμενη μόνο στους «παλιούς». Πρέπει οι νέοι παίκτες να έρθουν προς την ομάδα. Περισσότερο. Ο Ολυμπιακός ξέρει ότι όλοι όσοι αποκτήθηκαν το καλοκαίρι είναι καλοί παίκτες.

Είναι σημαντικό η ομάδα να βρει γρήγορα μια ισορροπία μεταξύ «παλιών» και «νέων» παικτών και το ροτέισον να ανοίξει περισσότερο. Ο Θρύλος χρειάζεται περισσότερη ώθηση από τις μεταγραφές του, στη συνέχεια της σεζόν. Για να πάει εκεί όπου θέλει, την κορυφή!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ