ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στην... έξοδο ο Ζίμπαρτς, συνεχίζει με Νίκλα!

Στην... έξοδο ο Ζίμπαρτς, συνεχίζει με Νίκλα!

Ο Ολυμπιακός και ο Μάρτινς Ζίμπαρτς αναμένεται θα ακολουθήσουν… χωριστούς δρόμους εφεξής.

Ο Λετονός κόουτς της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του Θρύλου, δεν έδωσε το παρών στο ΣΕΦ και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στον Λετονό τεχνικό έχει δοθεί υποχρεωτική άδεια από την Διοίκηση των Πειραιωτών.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από τον Ολυμπιακό, όμως όπως όλα δείχνουν οι νταμπλούχες θα συνεχίσουν την πορεία τους με τον μέχρι πρότινος βοηθό του Λετονού τεχνικού, τον Θανάση Νίκλα.

Στον Μάρτινς Ζίμπαρτς καταλογίζεται το γεγονός ότι η ομάδα δεν παρουσίαζε, αγωνιστικό πρόσωπο ανάλογο της ποιότητας και της δυναμικής του ρόστερ. Μάλιστα ήδη από πέρσι είχαν εμφανιστεί κάποια σημάδια αδυναμίας διαχείρισης των αθλητριών αλλά και των καταστάσεων εντός ομάδας.

Να σημειωθεί ότι, η Διοίκηση του Ολυμπιακού είχε κάνει εξ αρχής τις απαραίτητες συζητήσεις, δίνοντας την απαραίτητη πίστωση χρόνου, αλλά η ομάδα δεν έχει αποδώσει τα αμιγώς αναμενόμενα.

Ο Λετονός κόουτς έδειξε ότι έχει χάσει τον έλεγχο, μάλιστα λόγω αυτού, πρόσφατα τσακώθηκε με βασικό στέλεχος της ομάδας χωρίς ουσιαστικό λόγο.

Όλα αυτά οδηγούν τη διοίκηση του Ολυμπιακού στη λήψη αποφάσεων με γνώμονα τη βελτίωση της εικόνας των νταμπλούχων και όπως όλα δείχνουν ο Μάρτινς Ζίμπαρτς θα αποτελέσει σύντομα και τυπικά παρελθόν.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ