ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

H ανανέωση Βεζένκοβ απόδειξη ότι ο Θρύλος θέλει ξανά την κορυφή της Ευρώπης!

H ανανέωση Βεζένκοβ απόδειξη ότι ο Θρύλος θέλει ξανά την κορυφή της Ευρώπης!

Ο Ολυμπιακός είναι σε άλλο επίπεδο. Τα έχουμε χίλιες φορές. Χίλιες; Λίγες λέμε. Και όμως, υπάρχουν ορισμένοι, οι οποίοι ακόμη αρνούνται να το δεχθούν.  Θα βλέπουν τον Ολυμπιακό να μεγαλώνει και να προχωρά και θα μένουν πίσω, ψάχνοντας δικαιολογίες για να κρυφτούν από πίσω…

Με κινήσεις όπως του Σάσα Βεζένκοβ, ο Ολυμπιακός και συνάμα οι προέδροι, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος επιτρέπει να οραματίζονται και να ονειρεύονται πέρα και πάνω από τις δυσκολίες της εποχής!

Η ανανέωση της συνεργασίας με τον Σάσα ήρθε απλά να πιστοποιήσει πόσο δυνατό είναι αυτό το όραμα! Στην προκειμένη περίπτωση το όραμα ενός οργανισμού  που σφύζει από υγεία!

Βλέποντας τον Σάσα Βεζένκοβ να έχει εξελιχθεί όχι απλά σε ακρογωνιαίο λίθο της ομάδας αλλά σε έναν από τους κορυφαίους παίκτες της Euroleague, οι μάγκες Αγγελόπουλοι τον αντάμειψαν με νέο συμβόλαιο το οποίο θα τον κάνει τον δεύτερο πιο ακριβοπληρωμένο της ομάδας πίσω μόνο από τον Κώστα Σλούκα. Αυτό λέει πολλά…

Άλλωστε, να θυμίσουμε ότι οι  διοικητικοί ηγέτες των Θρύλου έμαθαν από το παρελθόν και πλέον φροντίζουν να ανταμείβουν εγκαίρως τους καλύτερούς τους παίκτες. Όπως με τις περιπτώσεις των Σακίλ ΜακΚίσικ, Κώστα Παπανικολάου, Μουσταφά Φαλ και τώρα, Σάσα Βεζένκοφ. Όλοι τους ανανέωσαν πρόωρα τα συμβόλαιά τους με αυξημένες απολαβές και παραμένουν χαρούμενοι στον Θρύλο. Αυτό είναι βασικό!

Η ανανέωση του σπουδαίου Σάσα είναι μια κίνηση-δήλωση για τη συνέχεια. Οι πρόεδροι της ομάδας δε διστάζουν πλέον να βάζουν γερά το χέρι στην τσέπη ώστε να δημιουργήσουν έναν Ολυμπιακό που θα μπορεί να βρεθεί μετά από χρόνια στην κορυφή της Ευρώπης!

Επιμέλεια: Aντώνης Αντωνίου

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ