ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σούπερ ο Πίτερς και MVP! (photo)

Σούπερ ο Πίτερς και MVP! (photo)

Ο Άλεκ Πίτερς πραγματοποίησε την κορυφαία του ευρωπαϊκή εμφάνιση με τον Ολυμπιακό και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στη νίκη επί της Μιλάνο στο «καυτό» ΣΕΦ. Μάλιστα, βγήκε και πολυτιμότερος της αναμέτρησης!

Ο Αμερικανός φόργουορντ αποτέλεσε έναν από τους κορυφαίους παίκτες του Θρύλου απόψε, αφού στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης σημείωσε 13 πόντους και με τρεις ακόμα που πρόσθεσε στο δεύτερο μέρος είχε συνολικά 16 με 3/4 δίποντα 3/3 τρίποντα και 1/1 βολή, ενώ ακόμα είχε στη στατιστική του 5 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 20 στο PIR.

Mε αυτή του την εμφάνιση ο Άλεκ Πίτερς πραγματοποίησε ρεκόρ καριέρας στην Ευρωλίγκα με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε πόντους, συνολικά εύστοχα σουτ, εύστοχα τρίποντα, δίποντα και PIR, ενώ ισοφάρισε και την καλύτερη του επίδοση στα ριμπάουντ!

«Η ομάδα μας έχει περηφάνια. Είμαι χαρούμενος με την εμφάνιση που έκανα και που βοήθησα να φτάσουμε στη νίκη. Ο προηγούμενος αγώνας που παίξαμε ήταν μακρινός. Αυτό ήταν το κλειδί.

Ήμασταν συγκεντρωμένοι. Βγάλαμε ενέργεια σε όλη τη διάρκεια του ματς και είμαστε χαρούμενοι για αυτό», ήταν τα λόγια του Πίτερς.

Σούπερ ο Πίτερς και MVP.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ