Ο Ολυμπιακός «πετάει» για Πόλη!
Ανεβάζει ρυθμούς ο Ολυμπιακός, ενόψει ακόμη μίας «διαβολοβδομάδας» της σεζόν η οποία έχει… τουρκικό «άρωμα». Οι «ερυθρόλευκοι» θα ταξιδέψουν στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Κωνσταντινούπολη για το ματς με την Φενέρ, ενώ επιστρέφει στη συνέχεια στο ΣΕΦ για να αντιμετωπίσει την Εφές
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το απόγευμα τον Άρη, αλλά έχει το μυαλό του και στα δύο δύσκολα ματς που ακολουθούν, Μιλάμε για δύο διαδοχικές σημαντικές προκλήσεις. Αντιμετωπίζει την Φενέρ, την Τρίτη (31/1, 19:45) για την 22η αγωνιστική στη Πόλη και τη Εφές (03/02, 21:00) στο ΣΕΦ, για την 23η αγωνιστική της Euroleague, με στόχο το… «2 στα 2».
Η αποστολή των «ερυθρολεύκων», με προορισμό την Τουρκία, θα αναχωρήσει από το «Ελ. Βενιζέλος» αύριο (30/1) νωρίς το πρωί, στις 7:40.









