ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δεν κρύβεται… Στην Πόλη για διπλό!

Δεν κρύβεται… Στην Πόλη για διπλό!

Ήρθε ξανά η ώρα, κατά την οποία θα δούμε μπασκετάκι! Ήρθε ξανά η ώρα κατά την οποία ο Θρύλος της καρδιάς μας ρίχνεται ξανά στη «μάχη» της Ευρωλίγκας, για ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς! Απέναντι στη Φενέρ , ο Ολυμπιακός, θέλει να συνεχίσει την ξέφρενη πορεία του στην Ευρωλίγκα, όντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Θρύλος θα αγωνιστεί απόψε χωρίς τον Κώστα Σλούκα. Ο κομβικός πλέι μέικερ του Πειραιωτών παραμένει εκτός και δεν θα ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα στην Πόλη, κάτι που σημαίνει πως το βάρος θα πέσει πάλι στον Γουόκαπ στη θέση «1». Αμφίβολη, επίσης, παραμένει η συμμετοχή του Άλεκ Πίτερς, που χτύπησε στον αγώνα απέναντι στον Άρη.

Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πάντα το δικό τους πάθος, τον δικό τους ρυθμό, μία παερΐστικη διάθεση, η οποία οδηγεί την ομάδα σε μεγάλες εμφανίσεις, γεμάτες εξαιρετικό μπάσκετ και νίκες.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως η ομάδα δεν πρέπει να σταθεί στις απουσίες. Το ίδιο είπε και ο Κώστας Παπανικολάου. Το ματς είναι δύσκολο και ο Ολυμπιακός έχει αντικειμενικές δυσκολίες να αντιμετωπίσει, πέρα από την αντίπαλό του. Άπαντες οφείλουν να είναι συγκεντρωμένοι και να παίξουν με προσοχή, απέναντι σε μια καλή ομάδα, για να πάρουν αυτό που θέλουν.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει άγχος, ξέρει πως μία ήττα στην Πόλη δεν τον βγάζει εκτός προγράμματος. Αντιθέτως, μια νίκη, τον διατηρεί για ακόμα μία αγωνιστική στην κορυφή της βαθμολογίας…

Θρύλε, γερά!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ