ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Λεσόρ για Βεζένκοβ: «Είναι κυρίαρχος και το πρώτο φαβορί για τον τίτλο του MVP»

Λεσόρ για Βεζένκοβ: «Είναι κυρίαρχος και το πρώτο φαβορί για τον τίτλο του MVP»

Ο Σάσα Βεζένκοβ διανύει μία εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού και δίχως καμία υπερβολή, έχει βάλει πλώρη για το βραβείο του MVP στην Ευρωλίγκα, μέσα από τις εμφανίσεις του. Ο διεθνής φόργουορντ εντυπωσιάζει σε κάθε παιχνίδι με τον Θρύλο και λαμβάνει την αποθέωση που τους αξίζει από αντιπάλους και μη.

Ο Ματιάς Λεσόρ, μάλιστα, ο οποίος αγωνίζεται στη Παρτιζάν έπλεξε το εγκώμιο του Βεζένκοβ, τον οποίο «βλέπει» ως πρώτο φαβορί για την ανάδειξη του πολυτιμότερου παίκτη στην κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας.

«Θεωρώ πως δεν υπάρχει αμφιβολία για το ποιος θα είναι το Νο1 σε αυτή την κούρσα. Ο Βεζένκοβ… κυριαρχεί στην λίγκα αυτή τη στιγμή», ανέφερε αρχικά ο Γάλλος σέντερ και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Παίζει σε μία από τις τρεις κορυφαίες ομάδες της Ευρωλίγκας. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, τόσο τώρα, όσο και από το ξεκίνημα της σεζόν, το ίδιο και ο Βεζένκοβ. Μιλώντας για συνέπεια, ο Ολυμπιακός είναι συνεπής όλη την χρονιά, έχει κάνει κάποιες εξαιρετικές νίκες και θεωρώ πως ο Βεζένκοβ είναι το Νο1».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ