ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ολυμπιακός-Ιωνικός: Τα ρεκόρ ενόψει του ματς!

Ολυμπιακός-Ιωνικός: Τα ρεκόρ ενόψει του ματς!

Κάνααν, Βεζένκοβ, Παπανικολάου, Ουόκαπ. Ενδιαφέροντα στατιστικά γύρω από τους άσους του Θρύλου, ενόψει του σημερινού αγώνα πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Ιωνικό… καβάλα στ’ άλογο, αλλά το ματς θέλει προσοχή. Πάμε να δούμε ενδιαφέροντα στοιχεία.

Αναλυτικά ο ΕΣΑΚΕ αναφέρει:
MILESTONE

* Τέσσερα ριμπάουντ χωρίζουν τον Κώστα Παπανικολάου από τα 1.000 στην Basket League.

FACTS / RANKINGS / ΣΕΡΙ

* Ο Αϊζάια Κάνααν είναι ο παίκτης με τις περισσότερες εκτελεσμένες βολές μεταξύ εκείνων που δεν έχουν αστοχήσει ακόμη από τη γραμμή του φάουλ (11/11).

* Ο Σάσα Βεζένκοφ έμεινε χωρίς ριμπάουντ στο ματς κόντρα στον Άρη. Έτσι σταμάτησε γι’ αυτόν το σερί 49 αγώνων Πρωταθλήματος με τουλάχιστον ένα ριμπάουντ αφού η τελευταία μηδενική επίδοση του ήταν στις 11 Μαρτίου 2019, μέσα από μία ολιγόλεπτη (5:31) συμμετοχή στο εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με το Λαύριο Megabolt.

* Ο Τόμας Ουόκαπ είναι ο μόνος από τους παίκτες του Ολυμπιακού που ήταν παρών και στα 14 παιχνίδια του φετινού Πρωταθλήματος. Στη διετή παρουσία του στην Basket League έχει κάνει το 45/46, απουσιάζοντας μόνο από το εντός έδρας παιχνίδι με το Λαύριο Megabolt της περσινής σεζόν (14/2/2022).

ΤΑ + ΚΑΙ ΤΑ –

+ Ο Ολυμπιακός κρατάει τα ρεκόρ περιόδου σε πόντους (111) και ευστοχία στα τρίποντα (65,62%) από το ματς της 11ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ.

- Οι «ερυθρόλευκοι» είναι η μόνη ομάδα που έμεινε χωρίς επιθετικό ριμπάουντ σε έναν αγώνα, εκείνον με τον Προμηθέα.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ