ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αγγελόπουλοι: «Στάση ζωής το μέχρι τέλους, μας θαυμάζει όλη η Ευρώπη» (video)

Αγγελόπουλοι: «Στάση ζωής το μέχρι τέλους, μας θαυμάζει όλη η Ευρώπη» (video)

Άλλη μία κούπα στο δεύτερο του σπίτι κατέκτησε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» σήκωσαν το 11ο Κύπελλο Ελλάδας της ιστορίας τους στην Κρήτη και συνεχίζουν... μέχρι τέλους, με μπροστάρηδες τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο!

Οι πρόεδροι του Θρύλου, μάλιστα. μίλησαν στην κάμερα του Olympiacos BC TV και έδωσαν το σύνθημα ενόψει της συνέχειας, σε Ελλάδα και Ευρώπη, τονίζοντας πως το «μέχρι τέλους» τους δίνει δύναμη για να συνεχίσουν.

«Το μέχρι τέλους δεν ξεκίνησε πέρυσι» είπε αρχικά ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος και συνέχισε: «Ξεκίνησε από όταν πήραμε την ιστορική απόφαση να αποχωρήσουμε από εκείνον τον αγώνα στο ΟΑΚΑ. Και ακολούθησε η στήριξη του κόσμου και ο αγώνας που κάναμε για να επανέλθουμε στο top επίπεδο».

Μαζί του συμφώνησε και έτερος Πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Αγγελόπουλος. «Πέρυσι ξεκίνησε η αλλαγή, αλλά όπως είπε ο Παναγιώτης οι αποφάσεις που πάρθηκαν ήταν πιο πριν. Σε αυτό το γήπεδο πέρυσι έγινε η αρχή για κάτι σημαντικό και σπουδαίο και συνεχίζουμε πολύ καλά. Βλέπετε πως η ομάδα παίζει απολαυστικό μπάσκετ, την θαυμάζει όλη η Ευρώπη και το γήπεδο είναι γεμάτο σε κάθε παιχνίδι».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο λόγο που το μέχρι τέλους έγινε σύνθημα στα χείλη των «ερυθρόλευκων» φιλάθλων. «Έχει γίνει σύνθημα γιατί ο κόσμος είδε τι σημαίνει αυτό. Το μέχρι τέλους είναι στάση ζωής. Αποφασίσαμε να το λύσουμε μόνοι μας το θέμα, αυτό που δεν μπορούσαν να λύσουν οι άλλοι. Το λύσαμε, βλέπετε τα αποτελέσματα και θα πάμε μέχρι τέλους!». Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος μίλησε για το πως νιώθει όταν το ακούει: «Είναι απολαυστικό όταν το ακούμε και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε!».

Σε ερώτηση αν θεωρεί την Κρήτη γούρικη, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, απάντησε: «Είναι και το σύνθημα...» (σ.σ. Θρύλε η Κρήτη το δεύτερο σου σπίτι, αναφερόμενος στο «Θρύλε η Κρήτη το δεύτερο σου σπίτι». Για να προσθέσει ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Μακάρι να συνεχίσουμε να παίρνουμε τίτλους στην Κρήτη!».

Τέλος, για το αν ο στόχος είναι πλέον η κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδος και της Ευρωλίγκας, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, τόνισε: «Σήμερα πανηγυρίζουμε το Κύπελλο. Τα υπόλοιπα θα έρθουν όταν θα είναι η ώρα». Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, είπε: «Έχω μάθει πλέον να σκέφτομαι όπως οι προπονητές. Τώρα κοιτάμε τον αγώνα στην Βαλένθια!».

Δείτε το βίντεο:

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ