ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η επιστροφή του «Μίλου» και η ευκαιρία του Πάπας

Η επιστροφή του «Μίλου» και η ευκαιρία του Πάπας

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023, μέσω της διαδικασίας των «παραθύρων» και τα τελευταία εισιτήρια για τη διοργάνωση θα κριθούν στις δύο τελευταίες αγωνιστικές (23-27/02).

Η Εθνική Ελλάδος έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή της στην τελική φάση, που θα διεξαχθεί σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία από τις 25 Αυγούστου έως τις 10 Σεπτεμβρίου και θα αντιμετωπίσει δίχως άγχος τις αναμετρήσεις με τη Σερβία (24/02) και τη Λετονία (27/02).

Μπορεί η υπόλοιπη ομάδα του Ολυμπιακού να έχει ταξιδέψει στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Βαλένθια για την επανέναρξη της Euroleague, ωστόσο ο Τζορτζ Πάπας παρέμεινε στην Ελλάδα με σκοπό να βοηθήσει την Εθνική ομάδα.

Πέραν του Θρύλου η γαλανόλευκη αντιμετωπίζει την Σερβία στα Λιόσια (24/02, 19:00), με τον 24χρονο γκαρντ της ομάδας μας να συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες συμμετοχής. Εκεί μάλιστα θα κληθεί να αγωνιστεί αντίπαλος με έναν παλιό γνώριμο, καθώς ο Νίκολα Μιλουτίνοφ θα αγωνιστεί κανονικά με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ