ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μποζίκας: «Aποδείξαμε πως είμαστε μια χαρισματική ομάδα»

Μποζίκας: «Aποδείξαμε πως είμαστε μια χαρισματική ομάδα»

Στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός απέδειξε και κόντρα στην Μπαρτσελόνα ότι αποτελεί μια χαρισματική ομάδα, στάθηκε ο συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα στον πάγκο του Ολυμπιακού, Γιώργος Μποζίκας.

«To μπάσκετ δεν είναι… PlayStation! Πολλά μπορούν να συμβούν σε έναν αγώνα και πάνω σε όλα αυτά πρέπει να προσαρμόζεσαι! Εμείς κι απόψε αποδείξαμε πως είμαστε μια χαρισματική ομάδα με ικανότητες στο να ανατρέπουμε τα όποια εις βάρος μας δεδομένα. Το έχει αποδείξει φέτος αυτό ο Ολυμπιακός και σε άλλες περιπτώσεις. Έτσι και σήμερα (σ.σ. χθες) ξεκινήσαμε άσχημα με όχι καλά ποσοστά στο σουτ και αρκετά λάθη. Στο ίδιο στιλ παιχνιδιού ήταν και η Μπαρτσελόνα. Εμείς ξεκινήσαμε χωρίς ρυθμό. Μας βοήθησε πολύ ο κόσμος που δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να μας ενθαρρύνει. Ήταν ένα κομβικό στοιχείο αυτό για την εξέλιξη του αγώνα. Χωρίς τη βοήθειά του θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα.

Εμείς δείξαμε χαρακτήρα και μπορέσαμε να επιστρέψουμε στα δικά μας στοιχεία. Υπάρχει ακόμα δρόμος και πρέπει να μείνουμε στο ίδιο επίπεδο», δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα της NOVA ο Μποζίκας.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ