ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μπαρτζώκας: «Έχουμε μπροστά μας έξι τελικούς»

Μπαρτζώκας: «Έχουμε μπροστά μας έξι τελικούς»

Τη Ζαλγκίρις αντιμετωπίζει απόψε (20:00) στο Κάουνας ο Ολυμπιακός, έχοντας ως στόχο τη συνέχεια στις νίκες στην Ευρωλίγκα. Στις δηλώσεις του, ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μπροστά τους έξι τελικούς, αρχής γενομένης από το ματς με τη λιθουανική ομάδα, ενώ σημείωσε ότι οι Κυπελλούχοι Ελλάδας θα πρέπει να εμφανιστούν πολύ συγκεντρωμένοι και να κερδίσουν.

Αναλυτικά όσα είπε ο κόουτς του Θρύλου:

Για την πρώτη θέση που έχει αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός: «Η πρώτη θέση είναι σημαντική. Είμαστε έξι αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου, όμως, τίποτα δεν έχει καθοριστεί. Νομίζω πως το μόνο που είναι σχεδόν σίγουρο, είναι ότι έχουμε περάσει στους οκτώ και θα έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε στα playoffs. Έχουμε, λοιπόν, έξι παιχνίδια μπροστά μας και πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε ως τελικούς και το εννοώ αυτό. Αρχής γενομένης από το ματς με την Ζαλγκίρις».

Για τον αγώνα με τη Ζαλγκίρις: «Είναι πολύ απαιτητικό παιχνίδι και δύσκολο. Η Ζαλγκίρις το αντιμετωπίζει και εκείνο ως τελικό, καθώς παλεύει για την πρόκρισή της στο top 8. Ξέρουμε πως θα είναι μια ατμόσφαιρα δύσκολη για την ομάδα μας. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για να κάνουμε καλό παιχνίδι και να κερδίσουμε».

Για τα κλειδιά του αγώνα: «Αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουμε αν η αντίπαλός μας θα έχει απουσίες ή όχι. Εμείς, πάντως, θα στερηθούμε των υπηρεσιών του Σλούκα. Όπως πάντα, όμως, έτσι και κόντρα στην Ζαλγκίρις θα βασιστούμε στο ομαδικό μας παιχνίδι.

Η Ζαλγκίρις είναι μια ομάδα που επιτίθεται πολύ στην μπάλα, παίζει με μεγάλη δύναμη και ενέργεια, επιθετικά και αμυντικά. Όταν λείπει ο βασικός της δημιουργός συνήθως μεταφέρει το παιχνίδι με πλάτη στο καλάθι, ποστάροντας 3άρια, 4άρια και 5άρια. Γενικά είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να ελέγξουμε και να ματσάρουμε την ένταση που παίζουν. Πρέπει να παίξουμε με το δικό μας τρόπο».

Για τις πτήσεις τσάρτερ και την στήριξη των φίλων του Ολυμπιακού στα εκτός έδρας ματς: «Όλη τη χρονιά στις πτήσεις τσάρτερ που είχαμε μαζί μας φιλάθλους μας. Θεωρώ πως είναι μια πολύ ωραία εμπειρία για εκείνους, αλλά και για εμάς. Η υποστήριξη που έχουμε είναι μοναδική. Το Κάουνας δεν είναι ένας εύκολος προορισμός και το γεγονός ότι θα έχουμε κόσμο και εκεί είναι πολύ σημαντικό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και από εμένα και εκ μέρους όλης της ομάδας για την υποστήριξή τους».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ