ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Λαρεντζάκης: «Θα δώσουμε το 100% μας για τη νίκη»

Λαρεντζάκης: «Θα δώσουμε το 100% μας για τη νίκη»

Ο Ολυμπιακός θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες στην Ευρωλίγκα, αυτή τη φορά με αντίπαλο τη Ζαλγκίρις, στο Κάουνας και ενόψει του αποψινού ματς ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης τόνισε ότι οι Κυπελλούχοι Ελλάδας θα δώσουν το 100% τους για τη νίκη και την παραμονή του Θρύλου στην κορυφή της βαθμολογίας. 

«Το ότι είμαστε πρώτοι δεν μας επηρεάζει σε κάτι. Φυσικά μας χαροποιεί, αποτελεί μια ανταμοιβή της δουλειάς που κάνουμε στο γήπεδο», σχολίασε ο Γιάννούλης Λαρεντζάκης. «Από κει και πέρα, όμως, έχουμε στο μυαλό μας μόνο τη δύσκολη αναμέτρηση με την Ζαλγκίρις, σε μια πολύ δυνατή έδρα. Η αντίπαλός μας ‘καίγεται’ για το αποτέλεσμα, καθώς παλεύει για μια θέση στην 8άδα. Όμως, και εμείς δεν πάμε αδιάφοροι, ούτε και ήμασταν ποτέ αδιάφοροι σε κάποιο ματς. Πάμε να δώσουμε το 100% μας για να πάρουμε τη νίκη και να διατηρηθούμε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα», ανέφερε αρχικά ο «Λάρι». 

Σκιαγραφώντας τη λιθουανική ομάδα, ο γκαρντ του Ολυμπιακού, τόνισε : «Είναι πολύ σκληρή ομάδα. Σίγουρα θα πρέπει να ματσάρουμε την ενέργεια και τον ρυθμό που θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν. Αν παίξουμε σκληρά, όπως έχουμε κάνει στα περισσότερα παιχνίδια μέχρι τώρα, πιστεύω πως θα πάνε όλα καλά».

Τέλος, αναφερόμενος στους φίλους της ομάδας που ταξίδεψαν μαζί της στην τσάρτερ πτήση για Κάουνας, είπε: «Άλλο ένα ταξίδι με τον κόσμο μας! Είμαστε πολύ χαρούμενοι που οι φίλαθλοί μας ταξιδεύουν μαζί μας και μας στηρίζουν. Ελπίζω να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί ένα ακόμα διπλό».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ