ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Βερτεμάτι: «Ο Ολυμπιακός είναι σαν την Βραζιλία του ’70!»

Βερτεμάτι: «Ο Ολυμπιακός είναι σαν την Βραζιλία του ’70!»

Είναι σε άλλο επίπεδο πια, ο Θρύλος. Σε άλλη τροχιά. Απέναντι σε κάθε αντίπαλο, έχει καταφέρει να δώσει και από μία διαφορετική παράσταση, μία διαφορετική μπασκετική πανδαισία… Ο Ολυμπιακός έχει κάνει το μπάσκετ… δική του υπόθεση. Δίνει τον τόνο και όλοι οι άλλοι προσπαθούν απλώς να… ακολουθήσουν.

Μάλιστα, εντυπωσιασμένος από την απόδοση του Ολυμπιακού στο πρόσφατο παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου, εμφανίστηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Αντριάνο Βερτεμάτι, μέλος του τεχνικού επιτελείου του Αντρέα Τρινκιέρι.

Συγκεκριμένα, ο άμεσος συνεργάτης του τεχνικού των Βαυαρών, σε σχετική ερώτηση που του έγινε, δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για το συγκρότημα του Γιώργου Μπαρτζώκα, το οποίο το σύγκρινε  με την… Βραζιλία του 1970, την υπερομάδα του Πελέ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο συνεργάτης του Τρινκιέρι:

«Ειλικρινά, ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που με έχει εντυπωσιάσει περισσότερο από όλες. Μετά το τρίτο λεπτό του μεταξύ μας αγώνα, είπα σε συνεργάτη μου ότι είναι σαν την Βραζιλία του 70 και μου απάντησε ότι το ίδιο σκεφτόταν και ο ίδιος. Ο τρόπος που κινείται στο γήπεδο, ο τρόπος που πασάρει και η ποιότητα που έχει είναι απίστευτη. Λειτουργεί με έναν τρόπου που δύσκολα έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στο μπάσκετ. Με μια ισορροπία, με μια ικανότητα τόσο στο pick n roll, στο πως κυκλοφορούν την μπάλα, στο πως επιτίθενται στο closeout, στο πως δεν χαρίζουν πράγματα, δεν κάνουν εύκολα λάθη, στον τρόπο που αμύνονται και στις δύο πλευρές, είναι πραγματικά εντυπωσιακοί». 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ