ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Και στο τέλος κερδίζει ο Ολυμπιακός

Και στο τέλος κερδίζει ο Ολυμπιακός

Μπασκετική πανδαισία. Δεν υπάρχει, πλέον, τρόπος για να ηττηθεί αυτή η ομάδα. ΟΚ, μεταφορικά το λέμε. Το επίπεδο αυτοπεποίθησης αυτού του Ολυμπιακού είναι τόσο υψηλό πλέον, ώστε κάθε ματς «κλειδώνει» στη νίκη του, πριν καν αρχίσει. Και αν κάτι αλλάξει, αποτελεί πλέον έκπληξη μεγατόνων.

Η φάση είναι… «τίποτα, τίποτα δεν μας σταματά». Και πραγματικά, αυτή τη στιγμή μοιάζει ανέφικτο για οποιονδήποτε αντίπαλο να μπει στον δρόμο του Ολυμπιακού και να του τον σταματήσει. Είναι τέτοιο το επίπεδο «χημείας», είναι τέτοιο το επίπεδο αλληλοκατανόησης, μεταξύ των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα, που μοιάζει ανέφικτο για κάθε αντίπαλο να αντισταθεί… Και να αντισταθμίσει όλα τα παραπάνω…

Ο Ολυμπιακός έχει μάθει να νικά και ακόμη και όταν βρίσκεται σε δύσκολη θέση όπως στο Κάουνας, βαθιά μέσα του δεν περνάει η σκέψη της ήττας, αλλά αυτή της νίκης. Η φετινή σεζόν είναι αξιομνημόνευτη. Σίγουρα ο τρόπος με τον οποίο θα ολοκληρωθεί θα κρίνει το μέγεθος των αναμνήσεων που θα μας δημιουργήσει, αλλά κανείς δεν αμφιβάλλει πως ζούμε μία ξεχωριστή χρονιά.

Με ρεκόρ εκτός έδρας χάρη στις 10 νίκες, με μαθηματική πρόκριση στα play-offs 5 αγωνιστικές πριν το φινάλε όταν ομάδες με τριπλάσια μπάτζετ έχουν αποκλειστεί ή περιμένουν κάποιο θαύμα πρόκρισης.

Τα καλύτερα έρχονται για αυτή την ομαδάρα…

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ