ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Νικήστε τον Παναθηναϊκό!

Νικήστε τον Παναθηναϊκό!

Όλα είναι «αιώνιο» ντέρμπι. Ο Ολυμπιακός έχει αφήσει πίσω του τη νίκη επί της Βιλερμπάν και έχει ρίξει όλο το βάρος στο μεγάλο ματς με τον Παναθηναϊκό, σήμερα (31/3) στις 21:30, στο κατάμεστο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για τη 32η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Ο Θρύλος θέλει να κάνει το «δύο στα δύο» στη «διαβολοβδομάδα» και παράλληλα το 23-9 στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ώστε να παραμείνει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Την ίδια ώρα, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει την ευκαιρία να διευρύνει κι άλλο το ανεπανάληπτο σερί που «τρέχει» και να κάνει το 13-0 απέναντι στον «αιώνιο αντίπαλο, ρίχνοντας του ακόμη μία γερή «φάπα», δέκα ημέρες μετά το «διπλό» στο ΟΑΚΑ για τη Basket League. Βέβαια, το σημερινό ματς θα είναι αρκετά διαφορετικό, μιας και η συμμετοχή των Φαλ και Κάνααν είναι αμφίβολη και θα κριθεί λίγες ώρες πριν από ντέρμπι.

Όπως και να ‘χει, ο Ολυμπιακός θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί και να υπενθυμίσει το «Μέχρι τέλους!». Για αυτό το λόγο, οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν και τη ψυχή τους για να νικήσουν ξανά τον Παναθηναϊκό και να κάνουν περήφανο τον κόσμο που θα στηρίξει την ομάδα, γεμίζοντας και κάνοντας το ΣΕΦ «καμίνι»!

Πάμε Θρύλε!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ