ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

To MEGA για το «αιώνιο» ντέρμπι στο ΣΕΦ! (video)

To MEGA για το «αιώνιο» ντέρμπι στο ΣΕΦ! (video)

Η ελεύθερη βολή της Σταμολάμπρου σφραγίζει τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού μέσα στη Λεωφόρο με 66-60. Οι ερυθρόλευκες προηγούνται πια με 3-1 στη σειρά των τελικών της Α1 και με νέα νίκη την Κυριακή στο ΣΕΦ, θα στεφθούν πρωταθλήτριες. Με πρωταγωνίστρια την Γκούσταφσον, που σκόραρε 26 πόντους, και χάρη στα μεγάλα σουτ της Νικολοπούλου στην τελευταία περίοδο ο Ολυμπιακός επέστρεψε από το -12 και αγκάλιασε τον τίτλο.

Ντέρμπι αιωνίων παίζουν απόψε και οι άνδρες στο ΣΕΦ. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κοντράρονται για την Ευρωλίγκα έχοντας το μυαλό τους κυρίως στην υπεράσπιση του γοήτρου τους και το σερί 12-0, που τρέχουν στις μεταξύ τους αναμετρήσεις οι ερυθρόλευκοι.

Στην Basket League φωτιά πήρε η μάχη για μια θέση στην πρώτη τετράδα της κανονικής περιόδου μετά τη νίκη του Προμηθέα στην Πάτρα επί της ΑΕΚ με 85-72 σε εξ αναβολής αγώνα.

Και στο ΝΒΑ οι Μπακς ακόμα προσπαθούν να συνέλθουν από τη… σφαλιάρα που τους έριξαν οι Σέλτικς μέσα στο Μιλγουόκι. Η ήττα τους με 140-99 είναι βαριά κι όσο κι αν διατηρούν ακόμα το καλύτερο ρεκόρ στη λίγκα, οι Μπακς πήραν το μήνυμα ενόψει πλέι οφ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κολύμπησε σε ρηχά νερά με 24 πόντους και 7 ριμπάουντ, την ώρα που ο Τέιτουμ με 40 πόντους κι ο Μπράουν με 30 οργίαζαν για τους Σέλτικς.

Πηγή: Megatv.com 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ