ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μόνο ο Ολυμπιακός ξέρει πότε θα σταματήσει να γράφει το κοντέρ φάπες στον σβέρκο σας!

Μόνο ο Ολυμπιακός ξέρει πότε θα σταματήσει να γράφει το κοντέρ φάπες στον σβέρκο σας!
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Θα θέλατε να είναι πρωταπριλιάτικο ψέμα όμως είναι  αλήθεια. Το πόσο έχουμε «μετανιώσει»  για το πανό που είχαμε σηκώσει δεν λέγεται. Ενώ εσείς, ε , πανηγυρίζετε κάποιες ανούσιες νίκες, απλές πυγολαμπίδες  στην ουσία που το μόνο που σας προσέφεραν είναι ότι «σπάσατε» το σερί και έσκασε λίγο παραπάνω περιστασιακά το χειλάκι σας. Μόνο φέτος ( και να ευλογείτε τους στημένους που δεν σας άφησαν να χάσετε στο ποδόσφαιρο σε Λεωφόρο και Καραϊσκάκη) , μετράτε ούτε λίγο- ούτε πολύ, 14 φάπες η μήπως να βάλω 15 από σήμερα με την Κυριακάτικη; Ρε ατιμούλικα. Λες να κάτσατε να αποκλειστείτε στο Βόλεϊ αντρών για να μην φάτε την 16η; Να σας τις αναλύσω για να φρεσκάρετε την μνήμη σας; Μπάσκετ αντρών!!! 52-67 υπέρ μας για το Σούπερ Καπ, 81-65 για το Κύπελλο Ελλάδος, 71-95 στο ΟΑΚΑ και 81-73 στο ΣΕΦ για την Ευρωλίγκα, 68-66 στο ΣΕΦ και 74-76 στο ΟΑΚΑ με Έλληνες!!! διαιτητές για το Πρωτάθλημα, 89-74 και 76-69 στο ΣΕΦ, και 60-66 στην στρούγκα σας για το Πρωτάθλημα στο μπάσκετ γυναικών, 3-2 και 1-4 στην Ευρώπη στο Βόλεϊ αντρών,  20-5 και 7-15 στην έδρα σας για το Πόλο αντρών και επειδή δεν εμφανιστήκατε ποτέ στην Πάτρα σας ενημερώνουμε πως χάσατε στον τελικό του Κυπέλλου με 4-14!

Με τις άμεσες κούπες από αυτές τις νίκες να είναι 3 , τις έμμεσες ( Βόλεϊ αντρών) 1, και να έρχονται οσονούπω κ οι υπόλοιπες, με τον Θεό μόνο να ξέρει πότε θα σταματήσει να γράφει το κοντέρ φάπες στον σβέρκο σας. Πάλι καλά δεν λέτε που δεν έχετε τμήματα σε Χαντ – μπολ αντρών και Πόλο γυναικών, να ήταν οι φάπες περισσότερες ; Η μόνη σας ικανοποίηση είναι να «δείχνετε άντρες» στις στρούγκες σας με τα καφριλίκια σας απέναντι κυρίως σε γυναίκες. Οι αθλητές – τριες , και οι παράγοντες σας , έρχονται και φεύγουν ατσαλάκωτοι από τις έδρες μας, έτσι  όπως αρμόζει σε μεγάλα σωματεία και πρέπει να διεξάγονται όλα τα παιχνίδια σε όλα τα αθλήματα. Στις ελάχιστες ήττες μας στις έδρες μας , δεν σημειώθηκε το παραμικρό που να διαταράξει την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων και φυσικά πάνω από όλα την σωματική ακεραιότητα των αθλητών. Την ίδια ώρα που εσείς ειδικά στα γυναικεία αθλήματα, είστε μόνιμοι Πρωταθλητές της καφρίλας.

Όπως διαπιστώσατε από πρώτο χέρι, τελικά δεν φταίει ούτε η αστυνομία, ούτε η απουσία, η παρουσία των κάφρων σας για τις αποτυχίες σας. Ξέρετε πολύ καλά ποιοι είναι οι πραγματικοί υπεύθυνοι μαζί με σας για την κατάντια σας, παντού! Δεν έχετε ούτε ένα Πρόεδρο σε όλο σας τον οργανισμό που να νοιώθετε υπερήφανοι για την παρουσία του η τα όσα έχει προσφέρει. Ούτε έναν! Την διαστρέβλωση της πραγματικότητας και το  «ξέπλυμα» των αποτυχιών σας το έχουν πάρει εργολαβία οι «βόθροι» με τα «λύματα» τους. Αλήθεια ρε τσακωμένοι με την αλήθεια. Θα μας πείτε τι πραγματικά συνέβη στην ήττα σας από το Μαρκόπουλο στο γυναικείο Βόλεϊ και έγινε η «έκπληξη»; Τι απόδοση να είχε άραγε το διπλό στην Μαλαισία; Ούτε επίτηδες να έγινε για να έχετε το περιθώριο να «διαλέξετε» τον αντίπαλο σας στα πλέϊ οφ, την τελευταία αγωνιστική , ένα πράμα. Πιστεύει κανείς ότι συνέβη κάτι το μεμπτό; Εγώ πάντως όχι. χαχαχαχα.. Πρωταπριλιάαααα…..

Υ.Γ.1… Και που να ήμασταν σε καλύτερη μέρα, και πιο εύστοχοι σε τρίποντα και βολές.

Υ.Γ.2… Ρε λέτε τελικά να φταίει μετά τον Μπερτομέου και ο Μποντίρογκα;

Υ.Γ.3… Για τον Ολυμπιακό ας πούμε οι απουσίες των Σταμάτη και Στραουτμάνε (σχεδόν όλη την σεζόν) δεν ήταν απουσίες;

Υ.Γ.4… Αμ για αυτό λυσσάξατε να παίξουμε χωρίς παίχτες στο πινγκ-πονγκ. Μόνο έτσι θα βλέπατε Πρωτάθλημα σε κάποιο άθλημα, έστω και ατομικό.

Υ.Γ.5… Μετά το Μαρκόπουλο , ήταν η σειρά του ΠΑΟΚ να κερδίσει. Την κάνατε με ελαφριά πηδηματάκια από την Καλαμάτα. Λογικό το βρίσκω. Που να αντέξετε κ άλλη φάπα από τον Ολυμπιακό σε τελικό.

Υ.Γ.6…  Από σήμερα σταματάμε να σας αποκαλούμε «πελάτες». Πλέον είσαστε και με την βούλα «συνδρομητές».

Υ.Γ.7… Είναι κακό στην άμμο να χτίζεις παλάτια, ο Θρύλος θα στα κάνει συντρίμμια κομμάτια.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ