ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

MVP της αγωνιστικής o «εξωγήινος» Ουόκαπ! (video)

MVP της αγωνιστικής o «εξωγήινος» Ουόκαπ! (video)

Μυθικά πράγματα έκανε ο «εξωγήινος» Τόμας Ουόκαπ στη νέα νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού, όντας ο απόλυτος πρωταγωνιστής και ο MVP του ντέρμπι «αιωνίων» στο κατάμεστο ΣΕΦ. Ο Αμερικανός παικταράς έκανε τα πάντα στο παρκέ, γεγονός το οποίο τον ανέδειξε ως τον MVP της 32ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας!

Ο Ουόκαπ, μετά από πέντε σεζόν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και 165 παιχνίδια, έλαβε το πρώτο βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της αγωνιστικής, αφού πρώτα διέλυσε τη στατιστική! Αν και ευστόχησε σε μόλις τρία σουτ (2/3 δίποντα, 1/2 τρίποντα) και 4/4 βολές για να ολοκληρώσει το ματς με 11 πόντους, συγκέντρωσε 32 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης και έφτασε σε τέσσερα ρεκόρ καριέρας!

Συγκεκριμένα, ο Ουόκαπ ισοφάρισε τα επτά ριμπάουντ (αμυντικά και συνολικά) που είχε ως ρεκόρ, μοίρασε 13 ασίστ (το ρεκόρ του ήταν 12) και έπαιξε 37 λεπτά στο 13-0 επί του αιώνιου» πελάτη. Ακόμη, είχε τέσσερα κλεψίματα και έξι κερδισμένα φάουλ, αλλά και τέσσερα λάθη τα οποία δεν... φάνηκαν καθόλου με όσα πέτυχε.

Δείτε τα κατορθώματα του Ουόκαπ:

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ