ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΜακΚίσικ στο redking.gr: «Θέλω να κερδίσω πολλές Ευρωλίγκες και να γράψω ιστορία με τον Ολυμπιακό»

ΜακΚίσικ στο redking.gr: «Θέλω να κερδίσω πολλές Ευρωλίγκες και να γράψω ιστορία με τον Ολυμπιακό»

Μία μαγική κανονική περίοδος, ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Ολυμπιακό που νίκησε το βράδυ της Πέμπτης (13/4) τη Μπασκόνια (86-78) για να κατακτήσει την πρώτη θέση και να γίνει η πρώτη ελληνική ομάδα που το καταφέρνει στη σύγχρονη μορφή της EuroLeague.

Σε ακόμα ένα παιχνίδι του Ολυμπιακού, ο Σακίλ ΜακΚίσικ ήρθε από τον πάγκο και έβγαλε ενέργεια και έδωσε το κάτι παραπάνω στη νίκη επί της Μπασκόνια. Προσέφερε και επιθετικά, αλλά και στον τομέα των ριμπάουντ, αποτελώντας παίκτη κλειδί για την 2nd unit της ομάδας του.

Ο «Shaq Attack» που ανανέωσε πρόσφατα μέχρι το 2025 κάτι που στο τέλος της θητείας του στο Λιμάνι θα τον κάνει τον μακροβιότερους ξένους στην ιστορία του Ολυμπιακού, μίλησε στο redking.gr και τον Αντώνη Αντωνίου για την ιστορική πρώτη θέση του Θρύλου στην Ευρωλίγκα, το «κλειδί» και για την «δίψα» του για πολλές Ευρωλίγκες με τους «ερυθρόλευκους».

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο του Θρύλου, τονίζοντας ότι δημιούργησε τρομερή ατμόσφαιρα για μία ακόμη φορά!

Συνέντευξη στον Αντώνη Αντωνίου

Συγχαρητήρια, Σακ. Γράψατε ιστορία. Ολοκληρώσατε την regular season της Ευρωλίγκας στην κορυφή της βαθμολογίας και γίνατε η πρώτη ελληνική ομάδα που το κατάφερε.  Ποια είναι τα πρώτα συναισθήματα;

«Είμαι πολύ χαρούμενος, θα ήθελα να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου και όλο το staff της ομάδας, γιατί δουλέψαμε όλοι πολύ σκληρά, όλη την χρονιά για να το πετύχουμε, παίζοντας αρκετούς και απαιτητικούς αγώνες και στο τέλος το καταφέρουμε. Όμως δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα. Απλά αποδείξαμε σε όλους, πόσο σπουδαία ομάδα έχουμε».

Ποιο ήταν το «κλειδί» της νίκης και ποιος είναι ο στόχος από εδώ και πέρα;

«Ήμασταν σοβαροί από το ξεκίνημα, αντιμετωπίσαμε την Μπασκόνια σαν παίζαμε στα play-offs, δεν τους υποτιμήσαμε καθόλου. Παίξαμε εξαιρετικά, ήμασταν αρκετά εύστοχοι και θεωρώ πως βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και όποια ομάδα αντιμετωπίσουμε στα play-off, θα δυσκολευτεί πάρα πολύ για να μας κερδίσει».

Θέλεις μια συγκεκριμένη ομάδα στα play-offs;

«Δεν με ενδιαφέρει ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουμε στα play-offs, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος θα παλέψουμε με το ίδιο πάθος και θέληση σε όλα τα ματς, ώστε να προκριθούμε στο Final-4».

Πως νιώθεις που υπέγραψε το νέο σου συμβόλαιο στον Ολυμπιακό, τι σε έκανε να ανανεώσεις;

«Νιώθω φανταστικά. Ο Ολυμπιακός είναι μοναδική ομάδα που έχω παίξει στην Ευρωλίγκα και είμαι πολύ ωραία εδώ και ελπίζω να ολοκληρώσω την καριέρα σε αυτή την ομάδα. Θέλω να κερδίσω πολλές Ευρωλίγκας και βάλω το όνομά μου για τα καλά στα βιβλία της ιστορίας της ομάδας».

Δηλαδή πιστεύεις ότι θα φέρετε το ευρωπαϊκό φέτος στο Λιμάνι;

Ναι (γέλια), το θέλω πολύ και μακάρι να συμβεί. Μέχρι να τελειώσω την καριέρα μου, θέλω να κατακτήσω το τρόπαιο, περισσότερο από μια φορές».

Τέλος, ένα μήνυμα στον λαό του ΘΡΥΛΟΥ;

«Είναι καλύτεροι! Θέλω να συνεχίζουν να έρχονται και να φωνάζουν για εμάς, στα παιχνίδια των play-offs της Basket League, στα play-offs  της Ευρωλίγκας, για να καταφέρουμε να γίνουμε ξανά πρωταθλητές στο τέλος και να κάνουμε την πόλη (Πειραιά) περήφανη».

 

 

 

PHOTO GALLERY

ΜακΚίσικ στο redking.gr: «Θέλω να κερδίσω πολλές Ευρωλίγκες και να γράψω ιστορία με τον Ολυμπιακό»
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ