ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Χρυσές» οι Κορασίδες στο Λουτράκι!

«Χρυσές» οι Κορασίδες στο Λουτράκι!

Την πρώτη θέση στο τουρνουά του Sportcamp Λουτρακίου κατέκτησαν οι Κορασίδες του Ολυμπιακού. Παρότι η διοργάνωση απευθυνόταν στην ηλικιακή κατηγορία των Νεανίδων (Κ18), οι μικρές «ερυθρόλευκες» ήταν εξαιρετικές και παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ έφτασαν δίκαια μέχρι την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Η ομάδα του Νίκου Καγιαμανίδη επικράτησε στην πρεμιέρα επί της κυπριακής Έγκωμης, ενώ στη συνέχεια με τις νίκες απέναντι σε Φιλοθέη και Αιδηψό πήρε το εισιτήριο για τον τελικό.

Στην αναμέτρηση για το χρυσό οι Πειραιώτισσες αντιμετώπισαν το Παγκράτι σε έναν συναρπαστικό αγώνα, όπου τα κορίτσια πήραν τελικά τη νίκη με 50-42 και κατέκτησαν την πρώτη θέση στη διοργάνωση.

Ο προπονητής των Κορασίδων του Ολυμπιακού, Νίκος Καγιαμανίδης, μετά το τέλος του τουρνουά έκανε τις εξής δηλώσεις:

«Σίγουρα είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, όμως το πιο σημαντικό είναι ότι τα κορίτσια απόλαυσαν ένα ακόμα ταξίδι με την ομάδα, παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ σε όλο το τουρνουά. Είμαι αρκετά χαρούμενος και περήφανος για αυτή την εξέλιξη, γιατί όλες οι αθλήτριες μας έχουν κάνει πολλές θυσίες και προσπάθειες για να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο.»

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ