ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η Mundo Deportivo κάνει λόγο για πρόστιμο-μαμούθ στον Παναθηναϊκό!

Η Mundo Deportivo κάνει λόγο για πρόστιμο-μαμούθ στον Παναθηναϊκό!

Καθόλου καλά δεν είναι τα νέα που έρχονται από την Ισπανία για τον Παναθηναϊκό σήμερα Μεγάλο Σάββατο (15/4)… Σύμφωνα με την «Mundo Deportivo» και πριν ανακοινωθεί κάτι επισήμως, οι Ισπανοί αποκαλύπτουν ότι η Ευρωλίγκα τιμώρησε τον Παναθηναϊκό για «παραποίηση και απόκρυψη οικονομικών στοιχείων».

Ορισμένα ΜΜΕ τόνισαν ότι επρόκειτο για θέμα Financial Fair Play και διάφορες άλλες ιστοριές. Κάτι το οποίο δείχνει να έρχεται σε αντιδιαστολή, με όσα λέει το γνωστό ισπανικό Μέσο.

Όπως λένε οι Ισπανοί, η υπόθεση αφορά σε «επί σειρά ετών παραποίηση και απόκρυψη οικονομικών στοιχείων» και πως μετά από συμβιβασμό το πρόστιμο είναι μεγαλύτερο από 700.000 ευρώ. Μάλιστα, τονίζουν πως αν δεν υπάρξει συμμόρφωση προσεχώς σε ορισμένα θέματα ανάλογης φύσεως, υπάρχει πιθανότητα για επιπρόσθετο πρόστιμο, μεγαλύτερο από 400.000 ευρώ…

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός είχε... μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα προ ετών, με αφορμή ισολογισμούς του Παναθηναϊκού, δίχως όμως να είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τι ισχύει... Το σίγουρο είναι ότι το θέμα θα ερευνηθεί περαιτέρω και θα προκύψουν νεότερα.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ