ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πέμπτος στα εισιτήρια ο Θρύλος, στον... πάτο ο Παναθηναϊκός!

Πέμπτος στα εισιτήρια ο Θρύλος, στον... πάτο ο Παναθηναϊκός!

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται ψηλά και συνεχίζει να πηγαίνει ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ μαζί με τον κόσμο του, τη στιγμή που οι «απέναντι» έχουν γυρίσει για τα καλά την πλάτη στην ομάδα τους, στη «μετά φάρου» εποχή! Με την ολοκλήρωση της regular season στην Ευρωλίγκα και την κάθε ομάδα να έχει δώσει πλέον 17 εντός έδρας ματς, το δείγμα είναι αρκετό για να φανεί ποια γήπεδα... έσφυζαν από κόσμο και ποια ήταν σαν κοιμητήρια!

Ο Θρύλος, λοιπόν, βρέθηκε στην πέμπτη θέση της λίστας με την προσέλευση θεατών, καθώς είχε κατά μέσο όρο 10.218 φιλάθλους στο σχεδόν πάντα γεμάτο ΣΕΦ, πλην ελαχίστων παιχνιδιών! Αντιθέτως, ο Παναθηναϊκός είχε κατά μέσο όρο στο ΟΑΚΑ 5.985 φιλάθλους, αριθμός που τον τοποθετεί στον... πάτο και στην τρίτη χαμηλότερη θέση της κορυφαίας διασσυλογικής διοργάνωσης!

Ουσιαστικά, ο Παναθηναϊκός βρέθηκε τρίτος από το τέλος και πάνω μόνο από τις δύο γαλλικές ομάδες, τη Βιλερμπάν και τη Μονακό! Όπως και να 'χει, στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας βρέθηκε η Παρτιζάν, ενώ τη δεύτερη θέση κατέλαβε η Ζαλγκίρις, η οποία είχε 16 συνεχόμενα sold out και δεν γέμισε το γήπεδο της μόνο στο ματς της πρώτης αγωνιστικής.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ