ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

To γράμμα του αρχηγού στον μικρότερο εαυτό του (video)

To γράμμα του αρχηγού στον μικρότερο εαυτό του (video)

Γράμμα στον μικρότερο εαυτό του έστειλε ο Κώστας Παπανικολάου, μέσα από την κάμερα του επίσημου καναλιού της Ευρωλίγκας στο YouTube. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε στον μικρό «Κωστάκη» για τις εμπειρίες του και τις ευκαιρίες που του δόθηκαν, ενώ αναφέρθηκε στο πραγματικό δώρο που του άλλαξε τη ζωή. 

Αναλυτικά το γράμμα του «Παπ»:

 

«Γεια σου Κωστάκη. Είσαι 15 χρονών. Εγώ είμαι ο Κώστας από το μέλλον και είμαι 32. Θέλω να σου πω δυο πράγματα για το πως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα μέχρι τώρα. Αρχικά είσαι 15, οπότε αυτή τη στιγμή έχεις δει ήδη την ελληνική ομάδα να κερδίζει το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Βελιγράδι και κάνεις όνειρα, για το πως θα ήταν να γνωρίσεις αυτά τα παιδιά και όχι να παίξεις σ’ αυτό το επίπεδο. Λοιπόν, σου έχω νέα, ότι τέσσερα χρόνια μετά θα τους γνωρίσεις όλους. Με κάποιους θα γίνεις συμπαίκτες, με άλλους θα είστε αντίπαλοι και με άλλους θα δημιουργήσεις σχέσεις που θα κρατήσουν για μία ζωή.

Να ξέρεις ότι η οικογένειά σου θα έιναι πάντα εκεί. Συνέχισε να τους αγαπάς όπως τους αγαπάς, γιατί θα βρίσκονται δίπλα σου σε κάθε βήμα. Το έχουν αποδείξει.

Όμως σου έχω ακόμη ένα νέο. Σ’ αυτό τον κύκλο της οικογένειας, κάποια στιγμή θα προστεθεί ακόμη ένα πρόσωπο στη ζωή σου. Θα ξεκινήσεις σαν μία απλή σχέση, όμως αυτή θα γίνει σύζυγός σου. Αυτή η γυναίκα θα σου προσφέρει το πρώτο, πραγματικό δώρο στη ζωή σου. Αυτό είναι η κόρη μας.

Όσον αφορά το μπάσκετ, σίγουρα θα έρθουν αναποδιές, θα έρθουν πράγματα που θα σε στεναχωρήσουν πολύ, όμως εσύ συνέχισε να δουλεύεις, να προσπαθείς και στο τέλος θα έχεις τις ευκαιρίες σου να αποδείξεις τι μπορείς να κάνεις και να βοηθήσεις την οικογένειά σου, μέσω του μπάσκετ. Θα τα καταφέρουμε. Δεν θέλω να σου πω περισσότερα. Έχεις ακόμη πολύ όμορφα να ζήσεις. Συνέχισε να εκτιμάς τους ανθρώπους που έχεις γύρω σου, να ακούς, να δουλεύεις σκληρά και πίστεψέ με, όμορφα πράγματα θα έρθουν». 

Δείτε το βίντεο: 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ