ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

H «κόκκινη» εμπειρία και οι «πρωτάρηδες»!

H «κόκκινη» εμπειρία και οι «πρωτάρηδες»!

Μετά τη μεγάλη νίκη του επί της Φενέρ στο Game 5 των playoffs της Euroleague και την πρόκριση στο Final 4, ο Ολυμπιακός θα βρει στον ημιτελικό τη Μονακό. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τους Μονεγάσκους την Παρασκευή 19 Μαΐου, στις 18:00 και θα τα δώσουν όλα για τη νίκη, προκειμένου να βρεθούν στον τελικό.

Oι Μονεγάσκοι έχουν μόλις έναν άνθρωπο που να γνωρίζει τι έστι Final-4, τον Μάικ Τζέιμς, που κι εκείνος μετράει μόλις μία συμμετοχή το 2016, με τη φανέλα της Μπασκόνια. Κανένας άλλος. Ο Θρύλος από την άλλη, βρίσκεται στο άλλο άκρο σε θέμα εμπειρίας. Ο  Σλούκας ετοιμάζεται για το δέκατο Final-4, o Παπανικολάου το όγδοο, ο Μπαρτζώκας για το τέταρτο, ενώ,  όλοι έχουν αγωνιστεί στη συγκεκριμένη διαδικασία, εκτός του Κάνααν και του Μπλακ.

Το Final-4 έχει μπόλικες ιδιαιτερότητες, η πνευματική προετοιμασία είναι εντελώς διαφορετική. Τα φώτα, οι κάμερες, οι φιλάθλοι. Όλα τα βλέμματα πάνω στους πρωταγωνιστές. Σίγουρα ο Ολυμπιακός έχει το πάνω χέρι και μένει να το εκμεταλλευτεί.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ