ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η μέρα που άλλαξε η ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ!

Η μέρα που άλλαξε η ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ!

Ο τίτλος λέει μόνο αλήθειες: Η 11η Ιουλίου του 2010 θα μείνει στη μνήμη μας για πάντα, μιας και από τότε ξεκίνησε να αλλάζει η ιστορία του Ολυμπιακού και του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Μην απορείτε, δεν πήραμε κάποιον τίτλο εκείνη τη μέρα στο μπάσκετ, αυτοί ακολούθησαν λίγο αργότερα. Απλά, εκείνη τη μέρα, δηλαδή πριν από 6 χρόνια, ο Βασίλης Σπανούλης έριχνε άκυρο στον Παναθηναϊκό και έπιανε Λιμάνι, αποδεχόμενος τη μυθική προσφορά του Ολυμπιακού.

Ο Σπανούλης έγινε ο ηγέτης του Θρύλου και τον οδήγησε δύο φορές στην κορυφή της Ευρώπης, χαρίζοντάς του τρία πρωταθλήματα Ελλάδας και ένα Κύπελλο.

Το κυριότερο, όμως; Έκανε τον Ολυμπιακό έναν πραγματικό ΘΡΥΛΟ στην Ευρώπη και ανάγκασε όλη την μπασκετική (και μη) Ευρώπη, να υποκλιθεί στους "ερυθρόλευκους".

Ο Ολυμπιακός αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες ομάδες στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια και αυτό το οφείλει σε μεγάλο βαθμό στον Βασίλη Σπανούλη, στον κορυφαίο παίκτη της Ευρώπης. Το οφείλει, όμως, σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό και στους διοικητικούς ηγέτες της ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ