ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Πρωταγωνιστής παντού ο Ολυμπιακός"

Για τη νέα σεζόν με τον Ολυμπιακό, τους ξεκάθαρους στόχους που δεν είναι άλλοι από το να πρωταγωνιστεί παντού, αλλά και τον μεταγραφικό σχεδιασμό του πρωταθλητή Ελλάδας, μίλησε ο Βασίλης Σπανούλης στον "Sport24 Radio".

"Οι στόχοι του Ολυμπιακού είναι ξεκάθαροι. Θέλουμε να πρωταγωνιστούμε σε κάθε διοργάνωση. Η διοίκηση με τον κόουτς και το επιτελείο του κάνουν εξαιρετική δουλειά. Εύχομαι η ομάδα να έχει υγεία, διότι κάθε χρόνο ταλαιπωρούμαστε από προβλήματα. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει λίγες προσθήκες και αυτό είναι καταπληκτικό για τη χημεία της ομάδας. Οπότε πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να βγάλουμε στο γήπεδο κάτι πολύ καλό. Να παίξουμε ελκυστικό μπάσκετ και να φέρουμε αποτελέσματα", είπε σχετικά ο αρχηγός του Ολυμπιακού.

Για την ευκαιρία της ξεκούρασης που έχει αυτό το καλοκαίρι: "Είναι καταπληκτικό και δεν αλλάζει με τίποτα η πνευματική ξεκούραση, καθώς σωματικά θα κουραστούμε λιγάκι. Είναι ευλογία να βλέπω τα παιδιά μου και τη γυναίκα μου για 24 ώρες και να παίζω μαζί τους. Είναι κάτι καταπληκτικό και το έχω ανάγκη".

Για το "LGAegeanball festival" (στο οποίο θα συμμετάσχει, γι’ αυτό και βρίσκεται στη Σύρο): "Ήρθαμε εδώ για να βοηθήσουμε αυτό το έργο που κάνει ο Γιώργος (σ.σ. Πρίντεζης) για το νησί και τους σκοπούς που όλοι ξέρουμε. Το κάνουμε με μεγάλη ευχαρίστηση και χαρά, να τον τιμήσουμε και να βοηθήσουμε τη διοργάνωση. Είναι ωραίο που μαζευτήκαμε όλοι εδώ, λίγο πιο ξένοιαστα για να συνδυάσουμε τις διακοπές με αυτό που γίνεται εδώ πέρα, να περάσουμε καλά και να ξεκουραστούμε".

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του Βασίλη Σπανούλη στον Sport 24 Radio 103,3...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ