ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Με ένα όνειρο (όχι και τόσο) «τρελό»...

Με ένα όνειρο (όχι και τόσο) «τρελό»...

Η μεγάλη στιγμή σχεδόν έφτασε. Η μεγάλη στιγμή του Ολυμπιακού. Η στιγμή που περίμενε από... πέρυσι, από εκείνο το καλάθι του Μίτσιτς στον ημιτελικό με την Εφές στο «κατακόκκινο» Βελιγράδι. Ο Θρύλος το είχε δηλώσει από τότε. Ήθελε να πάρει το... αίμα του πίσω. Έβαλε στόχο το Final-4 και τον πέτυχε. Βρίσκεται ξανά στη μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Όμως, στο Κάουνας θέλει να πάει ένα ακόμα βήμα πιο ψηλά. Να φτάσει στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού. Του τέταρτου ευρωπαϊκού τροπαίου στην ιστορία του!

Ο Ολυμπιακός ήταν η κορυφαία ομάδα της Euroleague τη φετινή σεζόν. Το παραδέχθηκαν άπαντες, όλοι υποκλίθηκαν στο μπάσκετ του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ο Ολυμπιακός τερμάτισε πρώτος στην κανονική διάρκεια, τους κέρδισε όλους και έκλεισε θέση στο Final-4 του Κάουνας, όπου βρίσκονται πάνω από 4.000 οπαδοί της ομάδας.

Η ομαδάρα του Μπαρτζώκα είναι μπροστά σε μία μεγάλη πρόκληση. Στο 12ο Final-4 της ιστορίας τους, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν σαν «τρελοί» τον τίτλο. Σαν... αγέλη πεινασμένων λύκων!

Την Παρασκευή (19/5) στις 18:00, ξεκινάει η «μάχη» του Θρύλου στη Λιθουανία. Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν την Μονακό στην εντυπωσιακή «Zalgirio Arena», με στόχο τη νίκη-πρόκριση στον τελικό. Κάτι που μόνο εύκολο δεν θα είναι. Ο Θρύλος πρέπει να παλέψει 40 λεπτά, με συγκέντρωση και πίστη στο πλάνο του.

Πάμε, Θρύλε!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ