ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αγγελόπουλοι: «Περήφανοι για την ομάδα μας»

Αγγελόπουλοι: «Περήφανοι για την ομάδα μας»

Απογοητευμένοι για την ήττα στον τελικό από τη Ρεάλ, αλλά περήφανοι για την όλη προσπάθεια, πορεία και υγεία του Ολυμπιακού δήλωσαν Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Συγχαρητήρια στη Ρεάλ. Έτσι είναι ο αθλητισμός. Ο Ολυμπιακός έπαιξε όλη τη χρονιά το καλύτερο μπάσκετ, αλλά ήμασταν άτυχοι στο τέλος. Είμαστε πολύ περήφανοι για την ομάδα μας και την υγεία που εκπέμπει ο οργανισμός, το είπαμε και στους παίκτες στα αποδυτήρια. Ο Ολυμπιακός έχει το όγδοο ή ένατο μπάτζετ και έφτασε κάτι δευτερόλεπτα από την Ευρωλίγκα».

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Συγχαρητήρια στη Ρεάλ. Έτσι είναι ο αθλητισμός, στις λεπτομέρειες κρίθηκε. Είχαμε την καλύτερη πορεία, έχουμε εδραιωθεί στην κορυφή της Ευρώπης και χάσαμε δύο σερί χρονιές στο τέλος. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας που ήρθαν στην άκρη της Ευρώπης. Η ομάδα εκπέμπει υγεία και συνεχίζουμε. Η μεγαλύτερη δικαίωση για μας είναι οι χιλιάδες φίλοι μας που ήρθαν εδώ. Το αν θα κρατήσουμε τον κορμό θα το απαντήσουμε αφού κατακτήσουμε και το ελληνικό πρωτάθλημα».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ