ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

GM Ζάλγκιρις: «Δεν ήμασταν συνηθισμένοι σε οπαδούς σαν του Ολυμπιακού»

GM Ζάλγκιρις: «Δεν ήμασταν συνηθισμένοι σε οπαδούς σαν του Ολυμπιακού»

Λίγες ημέρες μετά το Final-4 του Κάουνας, ο GM της Ζάλγκιρις, Παούλιους Μοτιεγιούνας μίλησε για όσα έζησε στο μεγάλο μπασκετικό ραντεβού στο οποίο έδωσε το «παρών» ο Ολυμπιακός αλλά και χιλιάδες οπαδοί του.

Ο Μοτιεγιούνας, μιλώντας στο basketnews.com, αναφέρθηκε στον κόσμο του Θρύλου, τονίζοντας πως οι Λιθουανοί προσαρμόστηκαν στον ελληνικό τρόπο σκέψης.

«Αντιμετωπίσαμε κάθε ζήτημα. Συζητούσαμε με την αστυνομία, ενώ την Κυριακή δεν επιτρέψαμε την πώληση αλκοόλ στον τρίτο όροφο του γηπέδου. Δεν επιτρέψαμε ποτήρια, ενώ οι δυνάμεις της αστυνομίας αυξήθηκαν στη διάρκεια της τελευταίας ημέρας. Χωρίς αμφιβολία είχαμε καλύτερο έλεγχο σε σχέση με εκείνον της Παρασκευής. Δεν ήμασταν συνηθισμένοι σε αυτό το στιλ υποστήριξης. Προσαρμοστήκαμε όμως στον ελληνικό τρόπο σκέψης. Δεν θα πω αν η υποστήριξή τους ήταν καλή ή κακή, όμως σίγουρα μας ανάγκασε να προσεγγίσουμε τα πράγματα διαφορετικά» ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω αν θα πάρουμε ξανά ένα Final Four, όμως μπορώ να σας πω με σιγουριά ότι το θέλουμε. Πιστεύω ότι η πόλη θέλει να βοηθήσει, αν και δεν έχουμε μιλήσει ακόμα επίσημα. Η πόλη μεγαλώνει και αναπτύσσεται, θα υπάρξουν κι άλλα ξενοδοχεία, το θέλουμε και απολαύσαμε την εμπειρία».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ