ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Υπογράφει στο Θρύλο ο παικταράς Γκριν!

Υπογράφει στο Θρύλο ο παικταράς Γκριν!
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Μια… ανάσα από τον Ολυμπιακό είναι ο Έρικ Γκριν. Ο Θρύλος τα έχει βρει με τον Αμερικανό παικταρά, καθώς η βελτιωμένη πρόταση των πρωταθλητών Ελλάδας έγινε αποδεκτή από τον 25χρονο γκαρντ. Και αυτό που μένει πλέον είναι οι υπογραφές για να ολοκληρωθεί αυτή η πολύ σπουδαία μεταγραφή.

Πρόκειται για τον νούμερο "1" στόχο των "ερυθρολεύκων" για την περιφέρεια κι αυτό φάνηκε από τον τρόπο που κινήθηκαν οι άνθρωποι του Θρύλου. Δεν παράτησαν αυτή την υπόθεση που "κυνηγούσαν" εδώ και καιρό, με αποτέλεσμα να αποσπάσουν το ναι από τον Γκριν. Σύμφωνες με τις πρώτες πληροφορίες, η συμφωνία είναι για 2 χρόνια.

Η διοίκηση του Θρύλου πάλεψε για αυτή τη συμφωνία. Ανέβασε την προσφορά της όταν είδε ότι υπάρχει πρόσφορο… έδαφος από την πλευρά του 25χρονου γκαρντ. Όταν δηλαδή ο ίδιος αποσύρθηκε από το Summer League και το πήρε απόφαση ότι θα αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Οι "ερυθρόλευκοι" το δούλεψαν πολύ το θέμα και κέρδισαν την εμπιστοσύνη του παίκτη. Που ξέρει και για τον ίδιο πώς να αγωνιστεί με συμπαίκτες του Σπανούλη και Πρίντεζη είναι μεγάλη υπόθεση και για τον ίδιο. Να σημειώσουμε για την ιστορία ότι τη φετινή σεζόν (2015-16) είχε στην αναπτυξιακή λίγκα του ΝΒΑ (NBDL) 25,7π. (μ.ο.) με 51,2% στα σουτ και 44,3% στα τρίποντα σε 40 αγώνες.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • "Μου αρέσει πάρα πολύ ο Γκριν"

    Ο Γιώργος Πρίντεζης για τον Αμερικανό γκαρντ που παίρνει ο Ολυμπιακός - Τι είπε για την πορεία της αποθεραπείας του, αλλά και το "LGAegeanBall Festival"

  • Η... επιβεβαίωση του Γκριν!

    Η... επιβεβαίωση του Γκριν!

    Τα συγχαρητήρια του Χένρι Γου Τζούνιορ στον Αμερικανό και η "απάντηση" του 25χρονου γκαρντ.

  • Τελειώνει τα ξημερώματα...

    Τελειώνει τα ξημερώματα...

    Οι υπογραφές ανάμεσα στον Γκριν και τον Ολυμπιακό λόγω της διαφοράς ώρας με τις ΗΠΑ.

  • "Ανέβηκε" ο Θρύλος και ελπίζει!

    Ο Ολυμπιακός έκανε βελτιωμένη προσφορά στον Έρικ Γκριν, δείχνοντας πόσο πολύ τον θέλει - Αποφασίζει σήμερα για το μέλλον του ο Αμερικανός γκαρντ...

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ