ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η... επιβεβαίωση του Γκριν!

Η... επιβεβαίωση του Γκριν!

Η συμφωνία του Έρικ Γκριν με τον Ολυμπιακό είναι δεδομένο. Απλά πριν από μια περίπου ώρα ήρθε και η… επιβεβαίωση από την πλευρά του παίκτη. Με ένα ποστάρισμα που έκανε ο ίδιος, μέσω twitter, απαντώντας σε έναν φίλο του που τον συνεχάρη για την απόφαση που πήρε.

Με τον Χένρι Γου Τζούνιορ να του στέλνει τα συγχαρητήριά του. Κι όπως έγραψε εκείνος προς τον 25χρονο γκαρντ "Συγχαρητήρια για τον… αδερφό μου Έρικ Γκριν. Φίλε είμαι περήφανος για εσένα. Χαρούμενος που έκανε την καλύτερη δυνατή επιλογή για εσένα και την οικογένειά σου".

Χωρίς να λέει κάτι συγκεκριμένο, αλλά όλο αυτό έγινε μετά την γνωστοποίηση της συμφωνίας του Θρύλου με τον Έρικ Γκριν. Αλλά εκείνος απάντησε, επίσης, μέσω twitter. Σχολιάζοντας "Σε αγαπώ μικρέ μου… αδερφέ. Σε ευχαριστώ. Θα τα πούμε σύντομα…"

Για να ακολουθήσει ένα ακόμα ποστάρισμα στο twitter από τον λογαριασμό "Erick Green Fans" που έγραψε ότι "Ο Έρικ Γκριν θα αγωνίζεται στην Ελλάδα την προσεχή αγωνιστική περίοδο".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • "Μου αρέσει πάρα πολύ ο Γκριν"

    Ο Γιώργος Πρίντεζης για τον Αμερικανό γκαρντ που παίρνει ο Ολυμπιακός - Τι είπε για την πορεία της αποθεραπείας του, αλλά και το "LGAegeanBall Festival"

  • Τελειώνει τα ξημερώματα...

    Τελειώνει τα ξημερώματα...

    Οι υπογραφές ανάμεσα στον Γκριν και τον Ολυμπιακό λόγω της διαφοράς ώρας με τις ΗΠΑ.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ