ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ντράπηκε και η ντροπή! Ιδού η σφαγή του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟ (video)

Ντράπηκε και η ντροπή! Ιδού η σφαγή του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟ (video)

Όταν δεν μπορούν να πάρουν τα ματς στο παρκέ, τότε θα προσπαθούν με όλα τα υπόλοιπα μέσα, προκειμένου να πάρουν τη νίκη. Είναι πλέον ξεκάθαρο και τους έχουν πάρει χαμπάρι όλοι!

Οι τρεις διαιτητές του ματς, Τσολάκος, Τζιοπάνος και Κωνσταντινίδου δεν έχασαν ένα αλλά τρία φάουλ που έκαναν οι «πράσινες». Για την ακρίβεια όλα είναι από την Τζόουνς. Δύο στην Χριστινάκη και ένα στην Μόρισον.

Το παρακάτω βίντεο τους εκθέτει. Το κατάλαβαν και όσοι έβλεπαν το ματς σε κανονικό χρόνο με γυμνό μάτι, ότι υπήρχε φάουλ πάνω στην αθλήτρια του Θρύλου εντός χρόνου, η οποία από το φάουλ που δέχθηκε έπεσε εκτός αγωνιστικού χώρου. Φανταστείτε γιατί «χειρουργείο» μιλάμε,  αλλά οι διαιτητές-καρμανιόλες θεώρησαν πως ήταν εκπρόθεσμο και έτσι αλλοίωσαν το ντέρμπι.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που «κλέβουν» με το έτσι θέλω το ματς από τον Ολυμπιακό. Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί στον πρώτο τελικό τη χρόνια που τελικά πήραν το πρωτάθλημα, με το εκπρόθεσμο καλάθι της Ριντ στο ΣΕΦ, όπου μέτρησε κανονικά.

Διπλή «ληστεία», λοιπόν. Εκτός από «φοροφυγάδες», όπως αποκάλυψε με στοιχεία ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης, «κλέβουν» τώρα και στο παρκέ.

Δείτε το βίντεο όπου φαίνεται το καθαρό και εντός χρόνου φάουλ πάνω στην Μόρισον, το οποίο είναι πριν την λήξη του ματς:

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ