ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έτοιμος να «πατήσει» και το Μαρούσι!

Έτοιμος να «πατήσει» και το Μαρούσι!

Ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ συνεχίζει την προσπάθειά του εντός των συνόρων, για να επιτύχει το πιο μαγικό triple crown όλων των εποχών. Σε Ελλάδα και Ευρώπη, κυνηγάει πρωτιές και συνεχίζει να ανεβάζει το τέμπο, με το οποίο αγωνίζεται. Εκτός έδρας «αποστολή» έχει ο Θρύλος κόντρα στο Μαρούσι. Τζάμπολ στις 20:15. Με φόρα από το 2/2  στη «διαβολοβδομάδα», ο Ολυμπιακός θέλει να… περάσει απόψε πάνω από την αντίπαλό του.

Είναι σημαντικό για τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του, να μην κατεβάσουν τον ρυθμό τους. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει πολλές φορές ότι δεν είναι ομάδα που υποτιμά τους αντιπάλους του. Σε όποια κατάσταση και αν είναι εκείνοι. Εντάξει, το να συγκρίνεις τον Ολυμπιακό με το Μαρούσι στο μπάσκετ, είναι σαν να συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Ο ένας προοδεύει, η άλλη νεοφώτιστη. Ας πούμε. Ανόμοιες καταστάσεις. Αλλά ακόμη και έτσι, όλα τα ματς θέλουν προσοχή και συγκέντρωση.

Το σημαντικό για τους Πειραιώτες είναι το «διπλό» να έρθει όσο το δυνατόν πιο... ανώδυνα, αφού από την αρχή της σεζόν τα προβλήματα δεν έχουν σταματήσει, με τους Νίκολα Μιλουτίνοφ και Σακίλ ΜακΚίσικ να είναι εκτός πλάνων για την εν λόγω αναμέτρηση. Πέρα από τη νίκη, για τον Ολυμπιακό το κομβικό είναι να μην υπάρξουν άλλα προβλήματα.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ