ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Φαλ: «Θα παλέψουμε σκληρά, να είμαστε σταθεροί»

Φαλ: «Θα παλέψουμε σκληρά, να είμαστε σταθεροί»

Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Euroleague, ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί την Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΣΕΦ, την Παρασκευή (24/11). Με τον Μουστάφα Φαλ να μιλάει στη media day και στους εκπροσώπους του Τύπου και να δίνει το σύνθημα για νίκη!

Αρχικά, ο σέντερ του Θρύλου είπε: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως κάθε παιχνίδι στην Euroleague. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να παλέψουμε σκληρά και να είμαστε σταθεροί στο παιχνίδι μας».

Για τις επιστροφές στην ομάδα του: «Δεν είναι ότι νιώθω πιο σίγουρος, γιατί πάντα χρειάζεσαι χρόνο όταν επιστρέφεις. Δεν μπορείς να επιστρέψεις και να είσαι στο 100%. Είναι καλό που έχουμε επιστροφές, γιατί μπορούμε να δείξουμε στο παρκέ, το τι μπορούμε να κάνουμε. Σίγουρα, δε θα είναι στο 100% τώρα, όμως μόλις επιστρέψουν και προσαρμοστούν και οι νέοι παίκτες, θα μπορέσουμε να παρουσιάσουμε αυτό που μπορούμε. Όταν έρχονται νέοι παίκτες είναι μια περίοδος προσαρμογής και προτιμάμε να γίνει τώρα, παρά αργότερα μέσα στη σεζόν».

Για το ότι θα αγωνίζεται λιγότερο μετά τις επιστροφές: «Θα έχω την ίδια προσέγγιση στο παιχνίδι. Θα είμαι πιο φρέσκος και πιο επιθετικός. Αλλά αυτό δεν αλλάζει την προσέγγισή μου στο γήπεδο. Θα προσπαθώ να κάνω πάντα το καλύτερο».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ