ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τα ρεκόρ που κυνηγάει ο Θρύλος με τον Απόλλωνα Πάτρας

Τα ρεκόρ που κυνηγάει ο Θρύλος με τον Απόλλωνα Πάτρας

Ο Ολυμπιακός δεν παίζει για τα ρεκόρ. Παίζει για τίτλους, νίκες. Για να δίνει χαρά στον κόσμο του. Αλλά καθώς παίζει ωραίο μπάσκετ, τα ρεκόρ… έρχονται μόνα τους. Πάμε να δούμε αυτά που κυνηγάει ενόψει Απόλλωνα Πάτρας (24/12 15:00) και αυτά που έχει ήδη στα χέρια του.

Αναλυτικά ο ΕΣΑΚΕ αναφέρει:

MILESTONE

* Ο Κώστας Παπανικολάου έχει μπροστά του δύο ξεχωριστά milestones. Απέχει τρεις ασίστ από τις 500 και μία τάπα από τις 100.

FACTS / RANKINGS / ΣΕΡΙ

* Τέσσερις παίκτες του Ολυμπιακού μοιράζονται τις πρώτες θέσεις της λίστας «+/-» της φετινής Stoiximan Basket League. Κατά σειρά είναι ο Λουκ Σίκμα (14,4), ο Νίκολα Μιλουτίνοφ (13,9), Άλεκ Πιτερς (13,4) και ο Αϊζάια Κάνααν (12,1).

* Ο Άλεκ Πίτερς με επτά πόντους θα γίνει ο 62ος στην ιστορία του Ολυμπιακού στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα, που θα φτάσει τους 400.

* Δύο εύστοχα δίποντα χρειάζεται ο Μουσταφά Φαλ για να γίνει ο 32ος παίκτης του Ολυμπιακού στη Stoiximan Basket League που θα φτάσει τα 200.

ΤΑ + ΚΑΙ ΤΑ –

+ Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού εκτελούν με 39,2% εντός πεδιάς και αυτή είναι η καλύτερη αμυντική επίδοση της φετινής Stoiximan Basket League. 

- Οι «ερυθρόλευκοι» εκτελούν με 66,66% στις βολές και έχουν το τρίτο χαμηλότερο ποσοστό. Ο μέσος όρος των 12 εύστοχων βολών μάλιστα, είναι ο μικρότερος της κατηγορίας.

 

 

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ