ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Μυθικές μορφές. Περιμένουμε πολύ κόσμο. Είναι ένας αγώνας αγάπης»

«Μυθικές μορφές. Περιμένουμε πολύ κόσμο. Είναι ένας αγώνας αγάπης»
Αρθρογράφος: Στράτος Ζαλούμης
ΣΤΡΑΤΟΣ ΖΑΛΟΥΜΗΣ

Ιδιαίτερα συναισθήματα «γεννά» για τους Βετεράνους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και της Προοδευτικής η αναβίωση του αγώνα Βραδυποριακός-Ταλαιπωριακός και ο οποίος θα διεξαχθεί τη Μεγάλη Τετάρτη, στις 17:00, στο γήπεδο της Προοδευτικής. Μάλιστα, ο Αντώνης Γλύκας μίλησε στο redking.gr για αυτό το παιχνίδι, επισημαίνοντας πως είναι ένας αγώνας αγάπης και φιλίας. «Ο αγώνας Βραδυποριακός-Ταλαιπωριακός επιστρέφει και είναι πάρα πολύ ωραίο αυτό το συναίσθημα. Είναι ένας αγώνας αγάπης και φιλίας και όχι αντιπαραθέσεως. Έγιναν διάφορες συζητήσεις το τελευταίο διάστημα, αποφασίστηκε να επαναληφθεί ο αγώνας, με τη σύμφωνη γνώμη και του ΔΣ του δικού μας αλλά και του ΔΣ της Προοδευτικής, του Ταλαιπωριακού. Είπαμε ότι θα πρέπει με μεγάλη προσοχή και αγάπη να επαναρχίσει ο αγώνας και να τηρηθούν εκείνα τα όμορφα που γινόντουσαν κατά τα παλαιότερα χρόνια και μην είναι πεδίο αντιπαραθέσεως», δήλωσε αρχικά ο Αντώνης Γλύκας, Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Ολυμπιακός και συνέχισε:

«Οι αγώνες που δίνουμε εμείς παντού είναι αγώνες γιορτή και έτσι πρέπει να γίνονται. Ξεκινάμε να πάμε να παίξουμε σε έναν αγώνα γιορτή όπως γινόταν μέχρι τη διακοπή του. Είναι ο 52ος αγώνας, έχουν παίξει μυθικές μορφές της ιστορίας του Ολυμπιακού και συνεχίζουν να αγωνίζονται. Όλα τα φώτα είναι στο γήπεδο της Προοδευτικής, στις 17:00. Περιμένουμε πάρα πολύ κόσμο να έρθει για τον αγώνα.

Η ιστορία του Ολυμπιακού είναι τόσο μεγάλη και οι Βετεράνοι με μεγάλη προσήλωση πάνω στην ιστορία της ομάδας που οι ίδιοι έγραψαν, κατακτώντας πρωταθλήματα, τίτλους και νταμπλ, θα συνεχίσουνε να δίνουν τους αγώνες. Αυτός θα είναι ο Νο. 665».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ