ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Τιμή και δόξα στον γίγαντα του ελληνικού αθλητισμού»

«Τιμή και δόξα στον γίγαντα του ελληνικού αθλητισμού»
Book Small Mobile

Ανακοίνωση για τα γενέθλια του Ολυμπιακού εξέδωσε ο Σύνδεσμος Βετεράνων του Ολυμπιακού. Αναλυτικά: «96 Χρόνια Ολυμπιακός!
10/03/1925 -10/03/2021
96 χρόνια θρυλικής ιστορίας!

Ενενήντα έξι χρόνια θρυλικής ιστορίας του γίγαντα του ελληνικού αθλητισμού και ενός εκ των κορυφαίων συλλόγων του πλανήτη με τα δεκάδες τμήματα πρωταθλητισμού. Ο Ολυμπιακός είναι τρόπος ζωής για τα εκατομμύρια των φιλάθλων του στην Ελλάδα και όλο τον πλανήτη που ζουν και αναπνέουν για τον Ολυμπιακό της καρδιάς τους και τον θρύλο της ψυχής τους που για πολλούς μέσα στις δυσκολίες της ζωής είναι ανάσα και πνοή, δύναμη και ζωή.

Αμέτρητα πρωταθλήματα, κύπελλα και νταμπλ σε όλα τα τμήματα που μόνο ο Ολυμπιακός σε όλο τον πλανήτη έχει. Με τη ναυαρχίδα του Θρύλου το ποδόσφαιρο με τα 45 πρωταθλήματα, τα 28 κύπελλα και 16 νταμπλ, με το θρυλικό γήπεδο Καραϊσκάκη, το ποτισμένο με τον ιδρώτα και το αίμα των θρυλικών μορφών της ιστορίας του Ολυμπιακού και των 21 παιδιών μας της Θύρας 7 που εκεί από τον ουρανό του γηπέδου-Θρύλος, είναι σίγουρο ότι βλέπουν και καμαρώνουν την ομάδα τους.

Ο Θρύλος στις ευρωπαϊκού επιπέδου εγκαταστάσεις του Ρέντη έχει αναπτύξει υψηλών προδιαγραφών ακαδημία, όπου συνεχώς βγαίνουν νέα μεγάλα ταλέντα. Στις περισσότερες από 55 σχολές σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, που γεμίζουν με νέα παιδιά τα οποία έχουν στην καρδιά τους τον Ολυμπιακό τους.

Ο Θρύλος μας έχει στο τιμόνι του τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος, πάρα τον απίστευτο πόλεμο που αντιμετωπίζει, κράτα ψηλά την σημαία του Ολυμπιακού μας και έχει τη στήριξη και τη συμπαράσταση του Συνδέσμου μας και των εκατομμυρίων φιλάθλων του Ολυμπιακού!

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ!

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ