ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Παίζουν με τη λογική μας! Διαιτητής από το... κάτω ράφι στη Λεωφόρο!

Παίζουν με τη λογική μας! Διαιτητής από το... κάτω ράφι στη Λεωφόρο!

Ομολογία αποτυχίας είναι η επιλογή του κορυφαίου διαιτητή για τον αγώνα κυπέλλου Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Ένα από τα «πιόνια» της συμμορίας, η ΚΕΔ κι αυτή τη φορά απέδειξε ότι ή  είναι ανίκανη και δεν μπορεί, ή απλώς… δεν θέλει.

Στο σπουδαιότερο ματς των «16» του Κυπέλλου ανάμεσα στις δύο μεγαλύτερες ομάδες της χώρας, η ΚΕΔ έφερε ξανά διαιτητή από το κάτω… ράφι, αδυνατώντας να φέρει κάποιον elit ή έστω έναν ρέφερι πρώτης κατηγορίας από τα 10 κορυφαία της Ευρώπης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αυστριακός Γιούλιαν Βάινμπεργκερ ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει τον πρώτο αγώνα των «16» του Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό την Τετάρτη. Στο VAR θα είναι ο συμπατριώτης του Μάνουελ Στένγκρουμπερ.

Ο Αυστριακός διαιτητής ήταν πέρσι στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 1-2 για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League (2/10/2022) όπου  δεν είχε πετύχει φάση και τον είχε σώσει το VAR, ενώ στις 12/8/2021 είχε «σφυρίξει» το ΠΑΟΚ-Μποέμιανς 2-0 για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League. Επίσης, στις 12/6/2022 ήταν στο Ελλάδα-Κόσοβο 2-0 για το Nations League.

Αναλυτικά:

21:30 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

  • Διαιτητής: Ζούλιεν Βάινμπεργκερ
  • Βοηθοί: Αντρέας Χαϊντενράιχ, Μαξιμίλιαν Κόλμπιτς
  • 4ος: Ευαγγέλου
  • VAR: Μάνουελ Στενγκρούμπερ, Μπάουξμπαουμ
 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ