ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το αιχμηρό σχόλιο του Χατζηνικολάου για την «σφαγή» του Ολυμπιακού

Το αιχμηρό σχόλιο του Χατζηνικολάου για την «σφαγή» του Ολυμπιακού

Όλη η Ελλάδα είδε τα αίσχη στο Καραϊσκάκη. Όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα ξέρει τι γίνεται. Όποιος το αρνείται είναι είτε πλήρως αδαής, είτε στημένος. Για την αισχρή διαιτησία και αντιμετώπιση από το VAR, τοποθετήθηκε μέχρι και ο Νίκος Χατζηνικολάου. Γνωστός για τα Ολυμπιακά αισθήματά του.

Συγκεκριμένα, πήρε ξεκάθαρα θέση για την αλλοίωση του αποτελέσματος εμμένοντας σε δύο κρίσιμες φάσεις οι οποίες δεν ελέγχθηκαν από το VAR, ενώ, τόνισε πως πρέπει να παρέμβει και η δικαιοσύνη με τα όσα έγιναν...

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Ολυμπιακός καταγγέλλει ξεκάθαρη αλλοίωση του χθεσινού αγώνα με την ΑΕΚ. Αναρωτιέμαι αν υπήρχε VAR σε αυτό το παιχνίδι. Δεν είδα τον διαιτητή να πηγαίνει να ελέγξει το VAR ούτε σε μία φάση. Ούτε στην φάση που ο Ολυμπιακός ζητάει πέναλτι, ούτε στη φάση του γκολ του Μασούρα, που κατά τη γνώμη μου ήταν κανονικότατο όπως και το πέναλτι ήταν χωρίς αμφιβολία πέναλτι.

Και παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των παικτών του Ολυμπιακού, δεν πήγε σε καμία από αυτές τις δύο αυτές πολύ κρίσιμες φάσεις, φάσεις που θα είχαν ανατρέψει πιθανότατα το τελικό αποτέλεσμα, δεν πήγε να ελέγξει, μου κάνει τεράστια εντύπωση. Είχε VAR το χθεσινό παιχνίδι; Και αν είχε γιατί το αγνόησε ο διαιτητής αδικώντας κατάφορα τον Ολυμπιακό; Είναι ένα πολύ μεγάλο το ερωτηματικό αυτό. Και ειδικά σε μία περίοδο που γίνεται προσπάθεια, υποτίθεται, να αντιμετωπίσουμε τη βία εντός και εκτός αθλητικών χώρων, είναι πολύ άσχημο να δημιουργούμε νέες αιτίες και αφορμές για οξύτητα και ένταση.

Και νομίζω ότι με τον ένα ή τον άλλον τρόπο η δικαιοσύνη οφείλει να ασχοληθεί με όσα προέκυψαν από το χθεσινό παιχνίδι που ήταν προκλητικά, βάζουν μάτι βγάζουν μάτι. Όσοι δεν είδατε το παιχνίδι μπείτε να δείτε τις δύο φάσεις και θα καταλάβετε τι λέω. Κάτι δεν πάει καλά, για πολλοστή, δυστυχώς, φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ