ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η ΚΕΔ βγάζει την… ουρά της απέξω για Μαρέφκα και τα ρίχνει στους Σλουβάκους!

Η ΚΕΔ βγάζει την… ουρά της απέξω για Μαρέφκα και τα ρίχνει στους Σλουβάκους!

Tην… άκουσαν στερεοφωνικά με την μήνυση του Ολυμπιακού για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι της Κυριακής με τους ανεκδιήγητους Σλοβάκους διαιτητές και τώρα τρέχουν να το μαζέψουν και να μείνουν άμοιροι των ευθηνών τους για το «σκάνδαλο» που έκαναν.

Ποιο ήταν αυτό; Σύμφωνα με το έγγραφο των ορισμών της ΚΕΔ που αναρτήθηκε στο σάιτ της ΕΠΟ ο Σλοβάκος VAR του αγώνα Ολυμπιακού-ΑΕΚ 1-2, λέγεται Κριστιάν Μίκελ (KRISTIAN MICKEL), ωστόσο, παραποίησαν το όνομα του καθώς στην πραγματικότητα τον λέγεται Kristian Michel (δηλαδή Μίχελ). Εχει το ίδιο επίθετο με τον πρώην παράγοντα του ΠΑΟΚ και πρώην ελίτ διεθνή Σλοβάκο ρέφερι Λούμπος Μίχελ (Lubos Michel).

H ΚΕΔ... μαγείρεψε το όνομα του Κριστιάν και τον έβγαλε... Μίκελ και όχι Μίχελ και για να γλυτώσει από την μήνυση της ΠΑΕ Ολυμπιακός ρίχνει το… μπαλάκι στην ομοσπονδία της Σλοβακίας για το λάθος στο όνομα του VARίστας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Σχετικά με τις αναφορές για τον ορισμό των αξιωματούχων διαιτησίας του αγώνα Ολυμπιακού-ΑΕΚ για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1, από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας διευκρινίζονται τα εξής.

1.Η ΚΕΔ σε κάθε αγωνιστική που πρόκειται να οριστούν ξένοι αξιωματούχοι διαιτησίας ζητά τη συνδρομή πολλών ξένων ομοσπονδιών και το ίδιο έπραξε και για τους αγώνες της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL1, Άρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός-ΑΕΚ.

2.Θετικά απάντησαν μόνο οι ομοσπονδίες Δανίας και Σλοβακίας.

3.Οι αξιωματούχοι διαιτησίας επιλέγονται από την αλλοδαπή ομοσπονδία και όχι από την ΚΕΔ.

4.Ο αρχιδιαιτητής κ. Φρόιντφελντ λαμβάνοντας τις δύο θετικές απαντήσεις όρισε αντίστοιχα τους διαιτητές που οι ομοσπονδίες της Δανίας και της Σλοβακίας επέλεξαν".

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ