ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μασούρας: Πέντε χρόνια αξιοπιστίας!

Μασούρας: Πέντε χρόνια αξιοπιστίας!

Στο γήπεδο «Αθ. Διάκος» της Λαμίας, ο Γιώργος Μασούρας «έκλεισε» πέντε χρόνια ως... κάτοικος Πειραιά. Ο διεθνής εξτρέμ είχε ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα από τους «ερυθρόλευκους», στις 3/1 του 2019 και ίσως ούτε ο ίδιος να φανταζόταν, τότε, πως θα γινόταν βασικό και αναντικατάστατο «στέλεχος» για τον Ολυμπιακό, την ομάδα που αγάπησε από μικρό παιδί.

Ο Μασούρας ήταν, στη συνέχεια, εκ των κορυφαίων στα ντέρμπι με ΑΕΚ και ΠΑΟ και πέτυχε και ένα τέρμα απέναντι στην «Ένωση». Ο Έλληνας άσος δεν παύει να αποτελεί έναν πολύ αξιόπιστο ποδοσφαιριστή και ίσως την πιο... σταθερή αξία στα άκρα της επίθεσης του Ολυμπιακού, όλα τα χρόνια της παρουσίας του Βαγγέλη Μαρινάκη στο τιμόνι του συλλόγου. Αυτό «φωνάζουν» και οι αριθμοί του Μασούρα, που είτε παίζοντας στα «φτερά» της «φροντ λάιν», είτε ως δεύτερος επιθετικός, έχει φτάσει ήδη τις 237 συμμετοχές στο μεγάλο λιμάνι, ενώ 54 φορές έχει στείλει τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα και σε 29 περιπτώσεις «μίλησε» δημιουργικά, βγάζοντας ασίστ για τους συμπαίκτες του.

Θετικότατοι αριθμοί από τον 30χρονο ποδοσφαιριστή, είναι στην 14η θέση της (πιο πρόσφατης τουλάχιστον) ιστορίας του Ολυμπιακού σε ό,τι αφορά τις συμμετοχές και χρειάζεται άλλες οκτώ, για να ξεπεράσει τον Ανδρέα Νινιάδη των 244 αγώνων, ενώ με τα 54 γκολ που έχει σκοράρει, είναι στη θέση «νούμερο 12» σε ό,τι αφορά το σκοράρισμα. Από... κάτω του, είναι σύμφωνα με τα στατιστικά του transfermarkt, ο Όλεγκ Προτάσοφ, με 50 τέρματα, ενώ ο Μασούρας «κυνηγάει» πλέον τον τεράστιο Βασίλη Καραπιάλη, ο οποίος έχει «ματώσει» 65 φορές τα αντίπαλα δίχτυα.

Τα στατιστικά του Μασούρα ανά προπονητή: Πέδρο Μαρτίνς (166 συμμ, 42 γκολ, 21 ασίστ), Μίτσελ (26 συμμ, 2 γκολ), Ντιέγκο Μαρτίνεθ (21 συμμ, 6 γκολ, 3 ασίστ), Κάρλος Κορμπεράν (10 συμμ, 2 γκολ, 2 ασίστ), Ζοζέ Ανιγκό (8 συμμ, 1 γκολ, 2 ασίστ), Κάρλος Καρβαλιάλ (6 συμμ, 1 γκολ, 1 ασίστ).

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ