ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Απίστευτο «χειρουργείο» κατά του Θρύλου!

Απίστευτο «χειρουργείο» κατά του Θρύλου!

Τι και αν η χρονιά άλλαξε, τι και αν μπήκαμε στο 2024, τα πάντα στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο λυμαίνεται από μια εγκληματική οργάνωση, παραμένουν ίδια. Με μοναδικό στόχο, φυσικά, τον Ολυμπιακό!

Σε κάθε αγωνιστική, σε κάθε παιχνίδι, είτε για το πρωτάθλημα, είτε για το κύπελλο, γινόμαστε μάρτυρες των «σφαγιαστικών» διαιτησιών που γνωρίζει ο Θρύλος. Αποδείχτηκε περίτρανα και στην αναμέτρηση με την Κηφισιά, όπου για μία ακόμα φορά στήθηκε ένα «χειρουργείο» δίχως... αναισθητικό, ασχέτως αν οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να πάρουν ένα «καρυδάτο» διπλό με 3-2, κόντρα σε όλους και σε όλα.

Πάμε, όμως, να δούμε μία προς μία όλες τις φάσεις που αδικήθηκε ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος στο ματς με την Κηφισιά.

Στο 35' κακώς υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Ρέτσο για αντικανονική χρήση του χεριού, η κίνηση του χεριού του δεν ήταν με ριψοκίνδυνο τρόπο.

Στο 45ο λεπτό κακώς απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Ρέτσο για αντικανονική χρήση του χεριού, την υπέδειξε με μεγάλη καθυστέρηση, πιθανόν τον ενημέρωσε ο VAR (κάτι που δεν προβλέπεται για δεύτερη κίτρινη από το πρωτόκολλο του VAR) ή κάποιος από τους συνεργάτες του. Η κίνηση του χεριού του δεν ήταν με ριψοκίνδυνο τρόπο.

45+2: Στο γκολ της Κηφισιάς (1-2) φαίνεται να υπάρχει οφσάιντ παίκτης της Κηφισιάς που βρίσκεται στην τροχιά της μπάλας και του τερματοφύλακα, επηρεάζοντας το οπτικό του πεδίο. Επρεπε ο VAR να κάνει έλεγχο επιβεβαίωσης κάνοντας χρήση με την τρισδιάστατη γραμμή και αν υπήρχε οφσάιντ να συστήσει στον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης, ώστε να κρίνει από μόνος του αν επηρεάζει ή όχι το οπτικό πεδίο του τερματοφύλακα (όπως έγινε σε χθεσινό αγώνα Ατρόμητος-ΟΦΗ που έστειλε ο VAR τον διαιτητή για ανασκόπηση).

53ο λεπτό: Ο Ολυμπιακός πέτυχε γκολ μετά από εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά, ο Ροντινέι πήρε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε τον Μασούρα και κατέληξε στα δίχτυα, όμως μετά από έλεγχο επιβεβαίωσης που έγινε από το VAR ενημέρωσε τον διαιτητή ότι υπήρξε χέρι του Μασούρα. Από το τηλεοπτικό πλάνο που έδειξαν δεν φαίνεται ξεκάθαρα να υπάρχει παίξιμο της μπάλας με το χέρι του, έπρεπε να συστήσει στο διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης, για να πάρει ο ίδιος ο διαιτητής την τελική απόφαση για το αν υπήρξε ή όχι ξεκάθαρη επαφή.

Στο 58' έπρεπε να σφυρίξει φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού για χέρι του Γιάννη Μασούρα.

Στο 70-73' αρχικά ο δεύτερος βοηθός δεν υπέδειξε οφσάιντ τον σκόρερ Ελ Αραμπι, όμως μετά από έλεγχο επιβεβαίωσης που έγινε από το VAR έβαλαν τις τρισδιάστατες γραμμές του οφσάιντ χωρίς να φαίνεται σε ποιο σημείο του σώματος του τοποθετήθηκε η γραμμή στον Ελ Αραμπι (άρα έβαλαν τις γραμμές όπου χρειαζόταν για να ακυρωθεί το γκολ) και το γκολ το ακύρωσαν για οφσάιντ.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ