ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Με τέτοιες κινήσεις, ο Θρύλος αλλάζει επίπεδο!

Με τέτοιες κινήσεις, ο Θρύλος αλλάζει επίπεδο!

Ο Ολυμπιακός με ηγέτη τον Βαγγέλη Μαρινάκη κινήθηκε έξυπνα στο μεταγραφικό παζάρι και έκανε τις κατάλληλες κινήσεις έτσι ώστε να ενισχυθεί και να παρουσιαστεί ακόμα πιο δυνατός στο επόμενο διάστημα. Ο Θρύλος ανεβαίνει επίπεδο, κάνοντας δικούς του παίκτες που έπαιξαν στο Champions League και είναι διψασμένοι για τρόπαια και επιτυχίες.

Τα όποια κενά στο ρόστερ καλύφθηκαν και φυσικά οι Πειραιώτες δεν θα σταματήσουν να εξετάζουν τις επιλογές τους στην αγορά. Οι «ερυθρόλευκοι» χτίζουν μία ομάδα η οποία θα μπορεί να σπάσει κάθε μπλόκο που θα της παρουσιαστεί στο δρόμο προς την κορυφή. Παρά τον πόλεμο που έχει δεχτεί ο Θρύλος, βρίσκεται στο -6 από την πρώτη θέση. Τίποτα δεν έχει τελειώσει και οι παίκτες του Κάρλος Καρβαλιάλ το γνωρίζουν καλά, γι' αυτό και θα το πάνε μέχρι τέλους.

Ο Ολυμπιακός ξέρει καλύτερα από όλους τι πρέπει να κάνει για να βρεθεί στην κορυφή. Η δουλειά στον Πειραιά συνεχίζεται και άπαντες εργάζονται σκληρά για το καλό του Θρύλου. Στόχος είναι η ομάδα να φτάσει ξανά εκεί που ανήκει και φυσικά να χαίρεται ο κόσμος για αυτό που βλέπει.

Πλέον, η πίεση μεταφέρεται στους αντιπάλους του Ολυμπιακού, που βλέπουν τους Πειραιώτες να συνεχίζουν να πολεμάνε παρά τα όσα «εγκλήματα» έχουν συμβεί.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ