ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έρχονται και οι τελευταίες αποχωρήσεις στον Ολυμπιακό!

Έρχονται και οι τελευταίες αποχωρήσεις στον Ολυμπιακό!

Με τους Ναβάρο, Μάρτινς, Όρτα, Τσικίνιο, Κάρμο και Άμπι, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις κινήσεις του στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και στρέφει πλέον την προσοχή του μόνο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ωστόσο, δεν μπορεί να αποκλείσει κανείς τίποτα σήμερα στις 31 Ιανουαρίου, την τελευταία ημέρα των μεταγραφών.

Την ίδια ώρα, το ρόστερ του Θρύλου αυτήν τη στιγμή έχει αρκετούς παίκτες και οι «ερυθρόλευκοι» κοιτούν πως μπορούν να το αδειάσουν, έτσι ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα το επόμενο διάστημα.

Ο Βρουσάι έφυγε ως δανεικός για τη Ρίο Άβε, ο Πορόζο βρίσκεται πολύ κοντά στην τουρκική Κασίμπασα. Από εκεί και πέρα όμως υπάρχουν και άλλα θέματα ανοιχτά.  Εδώ και ημέρες έχει υπάρξει έντονη φημολογία για τον Γιόβετιτς ότι πρόκειται η Παρτιζάν να κάνει δυναμικό... μπάσιμο για την απόκτησή του, χωρίς όμως να έχει γίνει κάτι επίσημο.

Επίσης τις τελευταίες ώρες ο εκπρόσωπος του Μαντί Καμαρά φέρεται να δέχτηκε κρούση από ισπανική ομάδα για τον μέσο από τη Γουινέα, την οποία έθεσε στα υπόψη των ερυθρόλευκων, ενώ, υπάρχει και το έντονο ενδιαφέρον και της Τράμπζονσπορ. Επειδή ο χρόνος πιέζει πια, δεν μπορεί κανείς είναι σίγουρος αυτή τη στιγμή, ούτε αν θα παραχωρηθεί ο Καμαρά ούτε αν θα αποκτηθεί άλλος κεντρικός χαφ.

Τέλος, κοντά στην αποχώρηση από το Λιμάνι είναι και ο Πεπ Μπιέλ. Ο Ισπανός εξτρέμ, δεν βρίσκεται στα πλάνα του Καρβαλιάλ και φαίνεται να οδεύει προς την Bundesliga. Ο λόγος για την Άουγκμπουργκ, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται σε συζητήσεις με τη γερμανική ομάδα για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ