ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ολυμπιακός: Η κατάλληλη ευκαιρία για «απάντηση»!

Ολυμπιακός: Η κατάλληλη ευκαιρία για «απάντηση»!

Να πάρει την πρώτη του νίκη σε ντέρμπι θέλει ο Ολυμπιακός την Κυριακή (04/02, 21:00) απέναντι στον Παναθηναϊκό, στη Λεωφόρο, για τη 21η αγωνιστική της Super League. Κοινώς, να πάρει το «διπλό» σε ένα γήπεδο όπου έχει αλώσει πολλές φορές στο παρελθόν.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν καταφέρει φέτος να κερδίσουν ένα ντέρμπι, το οποίο θα τους δώσει την ψυχολογία και την Κυριακή είναι η καλύτερη ευκαιρία. Οπότε, στην ομάδα ξέρουν ότι πιο κατάλληλη ευκαιρία να «απαντήσουν», δεν υπάρχει. Το να βγάλεις αντίδραση και να δώσεις μία «απάντηση» απέναντι στον Παναθηναϊκό, τον «αιώνιο» αντίπαλο, και μέσα στην έδρα του, είναι ό,τι θα μπορούσε να ζητήσει ο οπαδός του Ολυμπιακού.

Φυσικά, στην ομάδα ξέρουν πως δεν χρειάζεται να δώσουν «απαντήσεις» σε κανέναν άλλον παρά μόνο στον ίδιο τους τον εαυτό. Τόσα χρόνια, άλλωστε, με όσα έχει πετύχει ο Θρύλος, θα ήταν τουλάχιστον αστείο να έπρεπε να απαντήσει σε όσους τον αμφισβητούν. Πώς γίνεται, άλλωστε, να αμφισβητήσεις τον αυτοκράτορα; Γίνεται; Δεν γίνεται. Λόγια του αέρα, κοινώς! Να ‘χαμε να λέγαμε.

Οπότε, η «απάντηση» που χρωστάνε οι παίκτες και ο Κάρλος Καρβαλιάλ είναι καθαρά στους εαυτούς τους, σε κανέναν άλλον. Και το ιδανικό θα είναι αυτή να δοθεί την προσεχή Κυριακή. Στο συγκεκριμένο γήπεδο. Με το συγκεκριμένο αντίπαλο! Η κατάλληλη ευκαιρία...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ