ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Kακή βραδιά και τώρα «τρέχει»...

Kακή βραδιά και τώρα «τρέχει»...

Ούτε σε αυτό το ντέρμπι ο Ολυμπιακός μπόρεσε να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό. Δεν ήταν καλός  στη Λεωφόρο και δεν κατάφερε κάτι αξιόλογο, απέναντι στον Παναθηναϊκό. Είδε τον αντίπαλό του, δίχως να πιάνει καμιά τρομερή απόδοση, να βάζει δύο γκολ και μοιραία ηττήθηκε 2-0. Μια σεζόν που εξελίσσεται εφιαλτικά για τους Πειραιώτες δείχνει να μην μπορεί να αλλάξει με αυτή την εικόνα όπως φάνηκε στην έδρα του ΠΑΟ και μοιραία έμειναν στους 9 πόντους πίσω από τον ΠΑΟΚ και 7 πόντους πίσω από την ΑΕΚ και -6 από τον «αιώνιο» αντίπαλο.

Έτσι παρατάχθηκε στη Λεωφόρο  

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ επέλεξε την πετυχημένη συνταγή του 1-1 της Λεωφόρου για το Κύπελλο, στο ματς πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟ. Η αποψινή ενδεκάδα σε σχέση με εκείνη είχε δύο αλλαγές, τον Κάρμο αντί του Ρέτσου και τον Τσικίνιο αντί του Καρβάλιο.

Πιο συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Πασχαλάκης στην άμυνα από τα δεξιά στα αριστερά ξεκίνησαν οι Ροντινέι, Ντόι, Κάρμο και Ορτέγκα. Στον άξονα έπαιξαν οι Έσε, Αλεξανδρόπουλος και Τσικίνιο Στο δεξί άκρο της επίθεσης έπαιξαν ο Μασούρας, ενώ στο αριστερό ο Ρίτσαρντς και μοναδικός προωθημένος ο Ναβάρο.

Το πρώτο ημίχρονο

Σφιχτά ήταν τα πρώτα λεπτά του ντέρμπι, με τον Παναθηναϊκό να είχε την πρώτη τελική προσπάθεια στον αγώνα με ένα σουτ του Μπακασέτα στο 7’, το οποίο εξουδετέρωσε με ωραία απόκρουση ο Πασχαλάκης. Ο Ολυμπιακός είχε κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε να απειλήσει με αξιώσεις με μπροστάρη τον Μασούρα. Στο 20’, ο αρχηγός του Θρύλου, έκανε τη σέντρα από αριστερά, η μπάλα αναπήδησε στην περιοχή του Παναθηναϊκού, ο Ροντινέι πήρε την κεφαλιά, αλλά δεν κατάφερε να σημαδέψει σωστά και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Δύο λεπτά μετά, ο Τσικίνιο έκανε εξαιρετική ντρίμπλα στον Τσέριν και σούταρε δυνατά εκτός περιοχής, όμως η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ. Έπειτα, κόντρα στην ροή του ματς, μετά από μια κακή αμυντική αντίδραση των Πειραιωτών, ο Παναθηναϊκός πήρε το προβάδισμα στο ματς με τον Μπερνάρ στο 25’. Ο Μπακασέτας πέρασε τη μπάλα για τον Παλάσιος, ο οποίος έκανε τη σέντρα και ο Μπερνάρ ξεμαρκαρίστηκε από τον Ροντινέι έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δεξί δοκάρι του Πασχαλάκη και στη συνέχεια με νέα προσπάθεια την έσπρωξε στα δίχτυα για το 1-0. Στη συνέχεια, οι Πειραιώτες ανέβασαν έβγαλαν σφυγμό μετά το 1-0 και δεν έχασαν τα πατήματά τους, αλλά δεν ήταν αποτελεσματικοί στις δύο ευκαιρίες που δημιούργησαν στο φινάλε του πρώτου μέρους, με τους Αλεξανδρόπουλο και Ναβάρο.

Το δεύτερο ημίχρονο

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου έπαιξε όλα για όλα, πραγματοποιώντας τριπλή αλλαγή και διαφορετικό σχηματισμό (4-4-2). Πιο συγκεκριμένα, Κίνι, Φορτούνης και Ελ Κααμπί πέρασαν αντί των Ορτέγκα, Ρίτσαρντς και Αλεξανδρόπουλου. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να δείξει… παλμό με την έναρξη του 2ου μέρους, αλλά χρειαζόταν αρκετή δουλειά, για να μπει ξανά στο ματς.  Ο Ολυμπιακός δοκίμασε να γίνει πιο απειλητικός, στο δεύτερο μέρος και είχε μερικές απειλητικές προσπάθειες με τον Ελ Κααμπί. Όχι κάτι τρομερό, όμως. Ήταν σαφές ότι δεν του πήγαινε καθόλου το ματς, του Ολυμπιακού. Ούτε οι αλλαγές βοήθησαν ιδιαιτέρως. Στο 60’, ο ΠΑΟ πάλι από δεξιά δημιούργησε και σκόραρε για το 2-0. Ο Τσέριν άνοιξε δεξιά στον Μπακασέτα, ο οποίος έκανε τη σέντρα, ο Γερεμέγεφ πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Ο Μασούρας με τον Ελ Κααμπί το πάλεψαν στην συνέχεια, έχασαν μερικές ευκαιρίες, αλλά καμία δεν μετουσιώθηκε σε γκολ και έτσι μοιραία ήρθε η ήττα με 2-0.

Κακή βραδιά, συνολικά και καλύτερα να ξεχαστεί γρήγορα και η ομάδα να πάει παρακάτω, να επιστρέψει με νίκη, στο επόμενο ματς πρωταθλήματος.

Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Γεντβάι, Αράο, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Τσέριν, Μπακασέτας, Παλάσιος, Μπερνάρ, Γερεμέγεφ.

Oλυμπιακός (Κάρλος Καρβαλιάλ): Πασχαλάκης - Ροντινέι, Κάρμο, Ντόη, Ορτέγκα (46’ Κίνι)  Έσε (77’ Όρτα), Τσικίνιο, Αλεξανδρόπουλος (46’ Φορτούνης) Μασούρας, Ρίτσαρντς (46’ Ελ Κααμπί), Ναβάρο (70’ Ποντένσε).

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ