ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κανείς στο απυρόβλητο!

Κανείς στο απυρόβλητο!

Η επόμενη... ημέρα για τον Ολυμπιακό είναι δύσκολη. Η ομάδα έχει μείνει εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου από τις 6 Φεβρουαρίου μακριά από την διεκδίκηση του πρωταθλήματα, με τα ευρωπαϊκά ματς με την Φερεντσβάρος να απομένουν και έτσι τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο για την συνέχεια. Το καλοκαίρι που έρχεται είναι σίγουρο πώς θα είναι καλοκαίρι αποφάσεων.

Πολλά άλλαξαν σε σχέση με πέρσι σε ό,τι αφορά το ποδόσφαιρο που έπαιξε ο Ολυμπιακός και όχι μόνο. Αλλά όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος.

Αυτό είναι κάτι που δεν αλλάζει σε καμία περίπτωση. Ισχύει πάντοτε και είναι κανόνας. Κανόνας του ποδοσφαίρου. Και ειδικά για την μεγαλύτερη ελληνική ομάδα. Διότι στον Ολυμπιακό, όπου ο στόχος είναι μόνο η πρώτη θέση και οι τίτλοι, όταν αυτοί οι στόχοι δεν γίνονται πραγματικότητα, τότε κανείς δεν μπορεί να θεωρείται σίγουρος.

Όλα τα δεδομένα θα εξεταστούν. Κι αυτό έχει σημασία. Διότι τώρα έχει σημασία η επόμενη... ημέρα, καθώς για φέτος η ομάδα κινδυνεύει να μείνει από τις 22 Φλεβάρη εκτός στόχων. Το πλάνο για το μέλλον και οι κινήσεις που θα γίνουν με στόχο να επιστρέψει η ομάδα στην κατάκτηση τίτλων.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ