ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Κατάλληλα προετοιμασμένοι"

Τέτοια ματς ο Τσόρι τα έχει… φάει με το κουτάλι. Ο Αργεντινός ξέρει τη σημασία της αναμέτρησης με την Χαποέλ Μπερ Σεβά. Ο έμπειρος μέσος σχολίασε ότι η ομάδα είναι έτοιμη και πώς ξέρει τι πρέπει να κάνει στο γήπεδο, πώς να αγωνιστεί για να φτάσει στο στόχο της, να κάνει το πρώτο βήμα για να περάσει στους ομίλους του Champions League. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντομίνγκεζ στη συνέντευξη Τύπου.

Η επιθυμία των παικτών είναι ικανή για να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα υπάρχουν. Απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν είναι τόσο γνωστός;

"Οι παίκτες πάντα έχουμε όρεξη να παίρνουμε μέρος στους ομίλους του Champions League και να αγωνιστούμε σε αυτούς. Έχουμε την όρεξη, κάναμε καλή προετοιμασία και ημέρα με την ημέρα βελτιωνόμαστε. Δεν αρκεί μονάχα η επιθυμία και η όρεξη για να πετύχουμε το στόχο μας. Πρέπει να δώσουμε το 100%. Να παίξουμε έξυπνα, να είμαστε προσεκτικοί και να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες, για να φτάσουμε στο στόχο μας".

Αυτά τα ματς μοιάζουν ως ένα ταξίδι στο άγνωστο, καθώς δεν είναι και τόσο γνωστή ομάδα η Χαποέλ…

"Έχουμε δουλέψει αρκετά, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και έχουμε πληροφορίες για να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας, όσον αφορά στον αντίπαλο. Έχουμε δει και βίντεο και είμαστε έτοιμοι για το αυριανό αγώνα".

Πόσο δύσκολο ήταν φέτος να προσαρμοστείτε σε αυτή τη νέα τάξη και να καταφέρετε να οδηγήσετε Ολυμπιακό στους ομίλους, ενώ τα προηγούμενα χρόνια παίζατε απευθείας εκεί;

"Δεν έχει να κάνει με την προσαρμογή, εάν είναι εύκολο ή δύσκολο. Πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτή την κατάσταση. Εάν θέλουμε να περάσουμε στους ομίλους, πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει".

Στο αυριανό ματς ο Ολυμπιακός έχει μονάχα έναν καθαρά προωθημένο, τον Ιντέγε. Έχεις προετοιμαστεί να κάνει κάτι ανάλογο, εάν χρειαστεί. Το είχες κάνεις με επιτυχία, όταν αγωνιζόσουν στη Ρωσία.

"Σαν ομάδα είμαστε προετοιμασμένοι για οτιδήποτε μπορεί να συμβεί σε έναν αγώνα. Τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου έχουμε προετοιμαστεί για αυτό. Εξαρτάται από τις σκέψεις και τη διάθεση του προπονητή μας. Αλλά, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι να βοηθήσουμε σε οποιαδήποτε θέση και με οποιονδήποτε τρόπο χρειαστεί".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • "Κλειδί" το α' ημίχρονο

    Ο Θρύλος, στα προηγούμενα ματς με Ισραηλινούς, δέχθηκε γκολ στο πρώτο 45λεπτο, ενώ σκόραρε μόνο μια φορά.

  • "Παθιασμένοι για σκορ πρόκρισης"

    Ξεκάθαρος ο Βίκτορ, τόνισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι καλός ανασταλτικά. Και πως πρέπει να βάλει όσα περισσότερα γκολ μπορεί.

  • Μιλάνε Βίκτορ και Τσόρι (video)

    Μιλάνε Βίκτορ και Τσόρι (video)

    Ο Ισπανός προπονητής και ο Αργεντινός μέσος θα δώσουν το "παρών" στη συνέντευξη Τύπου - Μπορείτε να τη δείτε σε live streaming...

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ